Vedete despre care se crede ca au legaturi cu mafia (Galerie foto)

Duminica, 14 Septembrie 2014, ora 06:50
1104 citiri
Vedete despre care se crede ca au legaturi cu mafia (Galerie foto)
Foto: Ranker

Despre multe celebritati, mai ales din Cetatea Filmului, s-a scris de-a lungul vremii ca ar avea legaturi cu mafia. E cazul unor vedete de calibru, cum ar fi Marilyn Monroe, Joe Pesci, Robert De Niro sau Frank Sinatra.

Cat e basm si cat adevar nu poate spune nimeni cu certitudine, insa adesea chiar cei in cauza au facut unele gesturi care au trimis cu gandul la faptul ca unele zvonuri ar putea fi adevarate. Ranker a intocmit o lista a celebritatilor despre care s-a scris, nu o data, ca ar fi stat fata in fata cu membri ai Mafiei.

In cazul lui Frank Sinatra, conexiunea e chiar una de familie. Unchiul sau, Babe Garavante, era membru al familiei mafiote Moretti, fiind condamnat in 1921, dupa ce a condus o masina cu care hotii incercau sa scape, dupa un jaf armat. Sinatra a avut de-a face intreaga viata cu familii mafiote, printre care Colombo, Gambino si nu numai.

Marilyn Monroe pare sa fi facut totul intr-o viata extrem de scurta si sa fi cunoscut pe toata lumea. Aceasta ...citeste mai departe despre "Vedete despre care se crede ca au legaturi cu mafia (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vedete legaturi mafie, #Frank Sinatra mafie, #Robert de Niro Mafie, #celebritati mafie, #Marilyn Monroe mafie , #Stiri Lifestyle