Vedetele reactioneaza dupa votul istoric din Irlanda: Se poate ca restul tarilor sa o urmeze? Va rog!

Luni, 25 Mai 2015, ora 11:24
1115 citiri
Vedetele reactioneaza dupa votul istoric din Irlanda: Se poate ca restul tarilor sa o urmeze? Va rog!
Foto: Instagram/Russell Crowe

Dupa votul istoric din Irlanda, unde casatoriile gay au intrat in legalitate, in urma voturilor din cadrul unui referendum, o serie de vedete a tinut sa multumeasca irlandezilor. Au procedat astfel atat celebritati gay - cum e cantaretul Sam Smith sau actorul Sir Ian Mckellen -, cat si vedete care sprijina aceasta comunitate, cum sunt Lady Gaga sau actorul Colin Farrell.

Prima tara din lume care aproba casatoriile gay printr-un referendum

Sam Smith, care a recunoscut public ca e homosexual, a scris pe Twitter: "Acum, se poate ca si restul lumii, va rog, sa procedeze precum Irlanda? Va rog... ".

Si actorul Sir Ian Mckellen, gay si el, a tinut sa felicite Irlanda pentru acest vot, la fel cum a procedat si Lady Gaga, o sustinatoare a minoritatilor sexuale, informeaza ContactMusic.

Neil Patrick Harris, care s-a casatorit cu David Burtka anul trecut, a anuntat triumfator pe o retea sociala ca ...citeste mai departe despre "Vedetele reactioneaza dupa votul istoric din Irlanda: Se poate ca restul tarilor sa o urmeze? Va rog!" pe Ziare.com

#vedete vot casatorii gay Irlanda, #vedete gay vot Irlanda, #homosexuali celebri vot Irlanda, #vedete gay , #Stiri Lifestyle