Viata bate filmul: Povestea femeii care a implinit 127 de ani

Luni, 01 Septembrie 2014, ora 16:32
950 citiri
Viata bate filmul: Povestea femeii care a implinit 127 de ani
Foto: Business Insider

O poveste impresionanta a facut recent inconjurul lumii: cea a femeii care avea 21 de ani cand a izbucnit Primul Razboi Mondial, 75 de ani cand John F. Kennedy a fost impuscat si aproape 100 de ani cand Zidul Berlinului a cazut.

Leandra Begecerra Lumbrera, cea mai batrana femeie care a trait vreodata, este din Mexic si a sarbatorit implinirea celor 127 de ani impreuna cu rudele si prietenii.

Oficialii de la Guinness Book of Records nu o vor vizita insa, pentru ca aceasta si-a pierdut certificatul de nastere in timp ce s-a mutat intr-o alta casa, in urma cu 40 de ani, relateaza Business Insider.

Femeia s-a nascut pe 31 august 1887, anul in care Regina Victoria isi serba jubileul si a marturisit ca secretele pentru a ajunge la memorabila varsta de 127 de ani sunt: alimentatia sanatoasa, odihna si dulciurile, mai ales ciocolata.

Ziarul mexican El Horizonte a raportat ca fosta croitoreasa si-a ingropat deja cinci copii si ...citeste mai departe despre "Viata bate filmul: Povestea femeii care a implinit 127 de ani (Video)" pe Ziare.com

#femeie 127 ani, #batrana 127 Mexic, #cea mai batrana femeie , #Stiri Lifestyle