VIDEO Billboard: Bruno Mars este artistul anului 2013

Sambata, 14 Decembrie 2013, ora 13:07
1146 citiri
VIDEO Billboard: Bruno Mars este artistul anului 2013

Cantaretul Bruno Mars a primit titlul de artistul anului 2013 din partea prestigioasei reviste muzicale Billboard.

Artistul nascut in Hawaii, in varsta de 28 de ani, s-a situat pe primul loc in opt dintre topurile de sfarsit de an ale revistei Billboard, inclusiv Hot 100 Artists, Mainstream Top 40 si Hot Digital Songs, in timp ce albumul sau din 2012 "Unorthodox Jukebox" a devenit unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale acestui an, cu peste 1,8 milioane de copii vandute numai in SUA.

"Bruno a obtinut rezultate bune in turneu si longevitatea ii prieste. Piesele sale au fost difuzate in diferite versiuni pe tot parcursul anului", a spus Bill Werde, director editorial al Billboard.

Bruno Mars, a carui muzica este o imbinare intre R&B, soul, hip-hop si pop, si-a construit o cariera de succes in calitate de cantaret si producator, cu The Smeezingtons, compunand atat cantece pentru el, cat si pentru alti artisti.

Luna aceasta, el a obtinut cinci nominalizari la premiile Grammy 2014, inclusiv la categoriile "cantecul anului" si "inregistrarea anului", pentru single-ul "Locked Out of Heaven".

In 2014, cantaretul va porni intr-un nou turneu, "Moonshine Jungle World Tour", si va canta in pauza finalei Super Bowl in februarie.

Pe numele sau real Peter Gene Hernandez, Bruno Mars, recompensat cu un premiu Grammy, a vandut pana in prezent aproximativ 10 milioane de albume si 58 de milioane de single-uri la nivel mondial. Revista Time l-a inclus in topul 100 al celor mai influenti oameni din lume.

#Mars artistul anului, #premii Mars , #Stiri Lifestyle