Vrei sa-ti rasfeti prichindelul? Cat costa un carucior pentru copii produs de Aston Martin

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 14:30
1615 citiri
Vrei sa-ti rasfeti prichindelul? Cat costa un carucior pentru copii produs de Aston Martin
foto: Aston Martin

Daca stati mult prea bine cu banii si doriti ca toata lumea sa intoarca privirea dupa caruciorul de copii in care iti plimbi prichindelul, producatorul britanic de automobile Aston Martin a venit cu solutia.

Compania auto a produs o serie de carucioare pentru copii, care costa nu mai putin de 3.000 de dolari.

Exista parinti care isi doresc sa le ofere bebelusilor lor absolut tot luxul din lume. Si au si portofele destul de generoase pentru asa ceva. Aici a tintit Aston Martin in momentul in care a decis sa produca o serie de carucioare pentru copii. Ideea a avut priza mai ales la barbati, care si-au dorit sa-si etaleze stilul si atunci cand isi plimba copilul prin parc.

Din pacate, pentru cei care viseaza si isi permit astfel de carucioare pentru copii, acestea au fost produse in editie limitata, in doar 800 de exemplare. Pretul nu este deloc mic. Aston Martin cere pentru un astfel de model nu mai putin de 3.000 de dolari, jumatate din pretul unui autoturism low cost.

Sigur, pana si parintii pentru care banii nu reprezinta o problme se intreaba ce diferenta exista intre un astfel de carucior pentru copii si unul la pret normal. Diferente mult prea mari nu exista. Doar calitatea materialelor umfla pretul. De exemplu, rotile sunt inspirate din modelul de autoturism Aston Martin one-77, care costa in jur de 1,2 milioane de dolari. Sunt fabricate din duraluminiu si au spite dupa modelul automobilului sport.

Materialul care a fost folosit pentru fabricarea scoicii in care sta copilul este si el special. Cei de la Aston Martin au folosit pentru partea exterioara tipul de piele utilizate pentru interiorul automobilelor, a carei calitate nu poate fi pusa la indoiala. Pentru interior, a fost utilizat un material textil care asigura un confort ridicat prichindelului dumneavoastra.

Si, ca tot veni vorba despre confort, caruciorul este prevazut cu un sistem de suspensie foarte performant, care absoarbe foarte bine socurile si face aproape imperceptibile trecerile peste gropi sau damburi. Inginerii Aston Martin au fost atenti si la greutate. Datorita materialelor usoare din care este fabricat, un astfel de model cantareste doar 7,5 kilograme. Carucioarul a fost deja comandat de mai multe vedete din lumea muzicii si nu numai.

Pentru cei care nu au prins modelul Aston Martin, trebuie spus ca si alti producatori de masini si-au extins brandul in aceasta directie. Mercedes a scos in 2012 un carucior pentru copii, in timp ce Porsche a avut aceasta idee inca din 2011.

La Noriel gaseste zeci de modele de carucioare pentru copii, prietenoase cu toate buzunarele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carucioare copii Aston Martin, #pret carucioare lux copii , #Stiri Lifestyle