Wellbeing: Ai grija de tine - ce inseamna mai exact si cum sa o faci

Marti, 14 Iunie 2016, ora 17:02
1297 citiri
Wellbeing: Ai grija de tine - ce inseamna mai exact si cum sa o faci
Foto: Arhiva personala

Spun aceste cuvinte celor pe care-i indragesc si aud indemnul de la cei carora le sunt draga. Ar trebui sa fie important pentru noi toti sa avem grija de noi, pentru ca fara atentie pentru corpul nostru, creierul si emotiile noastre nu putem construi nimic trainic, nu putem avea succes.

Dar ce inseamna a avea grija de mine?

Oamenii sunt diferiti si unii dintre noi avem tendinta de a prioritiza lucrurile importante si urgente. Daca avem multe pe cap si suntem prinsi in iuresul unor zile cu multa treaba si agitatie, neglijam somnul, neglijam hrana si miscarea, dar si multe altele, care ne dau starea de bine. Si pare firesc sa facem asta, ba mai mult, nu credem ca are impact asupra sanatatii pe termen scurt si lung - pentru ca am mai facut asta si nu s-a intamplat nimic - sau asupra performantei in munca si succesului nostru.

Am grija de mine cand dorm suficient in fiecare zi

Somnul este una dintre strategiile de mentinere si recapatare a sanatatii creierului si corpului ...citeste mai departe despre "Wellbeing: Ai grija de tine - ce inseamna mai exact si cum sa o faci" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ai grija de tine, #cum sa ai grija de tine, #trucuri scadere stres , #Stiri Lifestyle