World Luxury Expo aduce marile branduri in Arabia Saudita

Marti, 12 Februarie 2013, ora 15:52
1941 citiri
World Luxury Expo aduce marile branduri in Arabia Saudita
saudigazette.com

World Luxury Expo isi incheie, marti, cele trei zile de expozitie de la hotelul Ritz-Carlton din Riyadh. Expozitia, care are loc pentru prima data in Arabia Saudita, prezinta produse apartinand celor mai mari branduri de lux din intreaga lume, de la obiecte de arta, masini, bijuterii si servicii de lux.

Kristy Parry, managerul de marketing al World Luxury Group, a declarat ca, desi este prima expozitie din Riyadh, oficialii companiei intentioneaza sa organizeze si expozitia de anul viitor tot aici, scrie Saudi Gazette.

"World Luxury Expo este locul in care expozantii au ocazia sa isi mareasca baza de clienti si sa se promoveze intr-un mediu de nisa", a explicat acesta.

In cadrul expozitiei au fost prezentate picturi cu acul pe fire de matase, artefacte din intreaga lume din diferite secole si culturi, armuri din secolul al XVII-lea placate cu aur dar si un pat apartinand unui imparat din China.

Preturile variaza intre jumatate de milion de dolari si doua milioane de dolari, sustine unul dintre expozanti, citat de Saudi Gazette.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#World Luxury Expo, #expozitie lux Arabia saudita, #branduri lux Arabia Saudita , #Stiri Lifestyle