Alege un altfel de bar pentru living-ul tau

Sambata, 20 Iulie 2013, ora 00:00
10824 citiri
Alege un altfel de bar pentru living-ul tau
Foto: Luxury Insider

Daca iti doresti un bar aparte, care sa te reprezinte, nu trebuie sa te dai inapoi de la incercari indraznete. Un aparat sferic din fier din anii '20, va completa, cu siguranta, personalitatea incaperii in care iti place sa te relaxezi, la sfarsitul fiecarei saptamani.

Iti recomandam chiar "1920's German Light Bulb Voltage Tester", un aparat de testat voltajul becurilor ce a fost reinterpretat ca un bar in care iti poti depozita bauturile rafinate, dar si paharele de cristal potrivite pentru aceste bauturi.

Modelul original are aproximativ un secol vechime a fost "salvat" dintr-o fabrica din Germania.

Foto: Luxury Insider

Barul este realizat din fier, pastrand patina originalului, si se sprijina intr-un trepied. Accesul in barul sferic se face dezchizandu-l pe jumatate, cu ajutorul unei balamale, dar are si o usita mai mica, tot "de acces".

Foto: Luxury Insider

Odata deschis, vei vedea in interior trei rafturi, trei spatii in care poti agata paharele si cateva spatii pentru depozitat sticlele de vin.

Foto: Luxury Insider

Pretul barului "1920's German Light Bulb Voltage Tester" este de 1.500 de euro, insa acesta nu poate fi comandat din Romania si din nicio alta tara din afara Statelor Unite.

Foto: Luxury Insider

Asadar, cu prima ocazie cu care ajungi pe acolo, poti comanda de pe Restoration Hardware aceasta piesa masculina, perfecta pentru livingul tau.

#German Light Bulb Voltage Tester, #bar sferic, #bar anii 20 , #Timpul liber