Asculta albumele preferate la propriul tau tonomat!

Sambata, 12 Ianuarie 2013, ora 00:00
6494 citiri
Asculta albumele preferate la propriul tau tonomat!

Un tonomat viu colorat, in stilul Las Vegas, te-ar putea binedispune, atunci cand vrei sa te relaxezi. Business24 iti recomanda un tonomat care se adapteaza perfect la noile tehnologii, incorporeaza 100 de CD-uri si foloseste si memoria iPod-ului din dotare: Wurlitzer One-More-Time.

Aparatul are si clasicul mecanism cu monezi, dar si telecomanda cu infrarosu si butoane de selectie. Pentru a-i imbogati repertoriul, poti conecta la el un iPod de la 60 de GB in sus (mai putin Nano si Mini). Este dotat cu un CD Player Philips, cu un sistem de speakere BOSE Acoustimass 3, amplificator stereo automat, protectie la supraincarcarea electronica si display cu LED.

Poti asculta muzica pe fundal programand unitatea de control sa redea melodii la intamplare, poti opri cantecele care nu iti plac, are memorie pentru date statistice, dar si pentru cele mai des redate melodii.

Nu in ultimul rand, tonomatul vine cu o carte cu legaturi de piele in care poti adauga copertele CD-urilor pe care le asculti, sa citesti titlul cantecului si sa vezi mereu coperta albumului.

Poti comanda Wurlitzer One-More-Time de pe site-ul GiftVault, pentru 6.432 de lire sterline, iar el va fi livrat direct la tine acasa.

#tonomat muzica, #comanda online tonomat, #tonomat Wurlitzer One More Time , #Timpul liber