Bicicleta BMW, colectia 2012: Inca un motiv sa renunti la masina

Sambata, 21 Aprilie 2012, ora 00:00
5106 citiri
Bicicleta BMW, colectia 2012: Inca un motiv sa renunti la masina
Bicicleta BMW

BMW a lansat colectia de biciclete 2012, din care iti recomanda BMW Cruise Bike daca te hotarasti sa renunti pentru o zi la masina si sa te duci la birou cu bicicleta. O alta vedeta a colectiei este Mountainbike Enduro, bicicleta care iti sustine din plin pasiunea pentru munte.

Daca esti pasionat de BMW si ai incredere in marca si produsele sale, atunci sigur vei aprecia caracteristicile noilor biciclete.

"Cadrul bicicletei, dezvoltat si produs special de BMW, este un element distinctiv care semnalizeaza apartenta la marca", a declarat Alex Seremet, reprezentantul BMW Romania, pentru Business24.

Modelele BMW Cruise si Mountainbike Enduro completeaza oferta deja variata a BMW, de la modele de strada pana la modele off-road deosebit de performante, sustine oficialul.

Bicicleta de oras, in culori atractive

Varianta 2012 a modelului BMW Cruise este o invitatie unica de a savura viata pe doua roti. Chiar si in zilele ploioase si intunecate, noile Cruise colorate fac drumurile si parcurile sa straluceasca.

Rotile sunt adevarate atractii: sablonul spitelor - combinatie intre radial si incrucisat - combina stabilitatea superioara cu aspectul deosebit. Jantele modelului Cruise, vopsit integral in gri, au o banda colorata care se regaseste si pe manere si pe sa.

Noile combinatii de culori - argintiu si verde aprins, violet aprins si portocaliu stralucitor - ofera bicicletelor un aspect distinctiv. De asemenea, modelul Cruise exista si de culoare alba - fie ca alb pur, fie ca alb cu accente albastre. 27 de viteze si un ghidon complet reglabil ofera biciclistilor flexibilitate deplina de-a lungul calatoriei.

Completarea gamei de biciclete BMW este realizata de versiunile 2012 ale modelelor BMW Touring - o favorita pentru excursii -, BMW Mountainbike Enduro - sportiva si versatila si Kidsbike pentru cei mai mici biciclisti.

BMW Mountainbike Enduro vine cu imbunatatiri in 2012

Manevrabilitatea ridicata si reglajele personalizate ofera confort si siguranta in timpul fiecarei urcari si coborari.

Rotile Crank Brothers ofera versiunii 2012 a modelului Enduro o rigiditate crescuta si caracteristici de coborare imbunatatite. Iar toate acestea sunt combinate cu un design extraordinar.

O parte a spitelor sunt de culoare verde deschis, ceea ce confera bicicletei un aspect deosebit, in special cand este in miscare. Verdele apare si pe sa. Restul bicicletei este negru metalizat pentru a oferi o aparitie contrastanta.

Colectia din 2012 cuprinde si modele special pentru excursii, BMW Touring (pret recomandat 5136 Lei + TVA), pentru sportivi, BMW Mountainbike Enduro (pret recomandat 13.510 + TVA), si pentru copii, Kidsbike.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bicicleta bmw, #pret bicicleta, #bicicleta lux, #motociclete bmw, #masini bmw , #Timpul liber