Bicicleta pe comanda: Fa o plimbare dupa gusturile tale

Sambata, 02 Iunie 2012, ora 00:00
3371 citiri
Bicicleta pe comanda: Fa o plimbare dupa gusturile tale
Foto: Kinfolk Bike/ SURSA: Flickr

Pasiunea ta pentru biciclete se poate concretiza acum, cu o bicicleta pe comanda, realizata manual dupa indicatiile tale de catre unul dintre cei mai cunoscuti maestii mestesugari de biciclete din Japonia.

Tot ce trebuie sa faci este sa dai un mail sau un telefon, iar bicicleta la care ai visat intotdeauna va deveni realitate.

Alege, culoarea, designul si detaliile tehnice pe care ti le doresti pentru bicicleta ta: nu e nevoie sa te duci personal la creatorul bicicletei, ci doar sa ii dai indicatii precum inaltimea ta si restul preferintelor.

"Oricine, oriunde s-ar afla in lume, poate comanda bicicletele noastre. Sunt toate realizate manual, una cate una, de catre maestrul nostru mestesugar Shuichi Kusaka. Odata comandat cadrul de bicicleta, dureaza intre patru si sase saptamani pana acesta va ajunge la client", a declarat John Beullens, unul dintre fondatorii Kinfolk, pentru Business24.

"Kinfolk inseamna Akira, John, Maceo, Ryan si Salah. Viziunea noastra a inceput ca o incercare de a face bicicletele exact asa cum ne doream noi. Produse simple, realizate manual, cu un aspect clasic si modern in acelas timp, dar, cel mai important, biciclete care nu isi pierd valoarea niciodata. Intentia noastra nu a fost de a transforma Kinfolk in cea mai mare companie producatoare de biciclete sau sa ne imbogatim. Ne-am gandit, pur si simplu, ca, daca noi ne-am dorit aceste biciclete, atunci ar putea fi si alti oameni care si le doresc", a adaugat acesta.

SURSA: flickr.com

Un cadru simplu costa 1.098 de lire sterline, la care poti adauga o varietate de tipuri de tuburi, spite aditionale, saua preferata si alte detalii de acest tip.

O bicicleta clasica porneste de la 1,253 de lire sterline, iar una pentru distante mai lungi, precum modelul International, porneste de la 1.630 de lire, intrucat poate fi dezasamblata.

SURSA: flickr.com

Bicicletele complet echipate cu cele mai bune cauciucuri, saua si manere confortabile, costa intre 2.300 si 4.600 de lire, insa daca esti cu adevarat pasionat de biciclete, atunci merita toti banii.

Kinfolk Studios produce intre sase si 10 biciclete pe luna, iar livrarea dureaza intre patru si sase saptamani, in functie de model si de nivelul de customizare.

SURSA: flickr.com

Kinfolk Sudios, o companie de design si productie cu sedii in Tokyo si Brooklyn, a fost fondata in 2008 de catre patru prieteni, fiecare venind dintr-un alt colt al lumii: New York, Los Angeles, Sydney si Tokyo.

Mastrul Shuichi Kusaka s-a alaturat echipei, iar numele brandului a crescut din ce in ce mai mult, impins de la spate de pasiunea pentru biciclete hand made, functionale, pentru plimbari, dar si pentru curse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bicicleta comanda, #bicicleta personalizata, #bicicleta realizata manual , #Timpul liber