Cadouri de Valentine's Day pentru barbati. Indrazneste sa impresionezi!

Marti, 12 Februarie 2013, ora 07:25
5394 citiri
Cadouri de Valentine's Day pentru barbati. Indrazneste sa impresionezi!
Foto: sheknows.com

Cadourile pentru barbati sunt mai dificil de gasit si ales, tocmai de aceea Business24 iti da o mana de ajutor, cu doar cateva zile inainte de Valentine's Day.

Pentru un iubitor de whisky ai putea alege niste pietre speciale, racite la congelator, pentru un "whisky on the rocks" veritabil, ce nu are nevoie de gheata care dilueaza bautura.

Daca ai de ales un cadou pentru un iubitor de ceasuri care are orice piesa si-ar putea dori, poti alege o pereche de butoni ce imita mecanismul unui ceas.

O busola argintata este alegerea perfecta pentru un barbat ce adora aventura, dar este "fortat" de imprejurari sa isi petreaca zilele la birou, imbracat elegant si asortat cu bijuterii masculine.

Barbatul care adora sa fumeze un trabuc de calitate va aprecia un humidor din piele, ce absoarbe socurile, ideal pentru calatoriile sale lungi. Cu ajutorul sau va avea mereu la indemana trabucul preferat, fara sa-si faca grij ca starea lui s-a inrautatit din cauza transportului.

Nu in ultimul rand, de Ziua Indragostitilor, poti oferi o scrumiera aducatoare de noroc, sub forma de potcoava, celui drag. E un cadou util, placut la vedere, dar si cu un mesaj suficient de profund pentru aceasta zi.

Whiskey lover's set

Sursa: Red Envelope

Watch movement cuff links

Sursa: Red Envelope

Pocket compass

Sursa: Red Envelope

Travel Humidor by S.T. Dupont

Sursa: Giftvault

Horse Shoe Cigar Stand by Ralph Lauren

Sursa: Harrods

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#idei cadouri barbati, #cadouri barbati, #cadouri barbati Valentine s day , #Timpul liber