Cadouri de Valentine's Day pentru femei. Esti pregatit?

Miercuri, 13 Februarie 2013, ora 07:30
6007 citiri
Cadouri de Valentine's Day pentru femei. Esti pregatit?
Foto: GiftVault.com

Cauti un cadou de Valentine's Day pentru iubita ta? Capsunile in ciocolata nu vor da gres niciodata, insa daca iubita ta tine mult la silueta si nici nu ti-a dat de inteles ce si-ar dori, Business24 iti prezinta cateva variante de inspiratie sau care ar putea servi drept alegere concreta, cu o zi inainte de 14 februarie.

Bijuteriile sunt cea mai la indemana alegere, iar o combinatie intre diamante si perle poate fi una de succes si pentru tine. Desigur, pentru o doamna mereu eleganta poti alege o pereche de cercei micuti, ce imita simbolul infinitului, cu diamante incastrate si o perla naturala.

Sursa:RedEnvelope.com

Foto: orlandomagazine.com

In cazul in care crezi ca are suficiente bijuterii, atunci poti merge mai departe, la capitolul accesorii. Dar nu oricare. Ele trebuie sa respecte intru totul stilul sau si nivelul de "indrazneala" care o caracterizeaza cand vine vorba de a combina materiale si culori.

Pentru o persoana care nu se teme de culori puternice si forme inedite, Business24 iti recomanda Violet Boule Evening Bag de la de Grisogno, o geanta aparte, perfecta pentru cina de Ziua Indragostitilor.

Sursa: GiftVault.com

Foto: Giftvault.com

Tot la capitolul accesorii ar putea fi inclus si un stilou elegant, rosu aprins, potrivit pentru o femeie care are responsabilitati si a carei semnatura conteaza. In acest caz iti recomandam Prestige Fountain Pen de la Karl Lagerfeld.

Sursa: Harrods

Foto: polyvore.com

Un ceas cu mai multe curele, ce pot fi schimbate intre ele, in functie de tinuta, te-ar putea scoate din incurcatura, in acest moment.

Sursa: RedEnvelope.com

Foto:RedEnvelope.com

Produsele de infrumusetare sunt intotdeauna apreciate de femei, insa poti face ceva special de aceasta data. Ce zici de o masca din alge negre de la Givenchy? O femeie va sti intotdeauna ce e de facut cu ea.

Sursa: Harrods

Foto: beautyalmanac.com

Nu in ultimul rand, raman capsunile in ciocolata. Daca nu esti suficient de indemanatic sa faci tu un aranjament delicios, atunci trebuie sa stii ca ele pot fi comandate si vin cu un aspect ce taie respiratia oricarei femei.

Sursa: RedEnvelope.com

Foto: onehundreddollarsamonth.com

#cadouri Valentines Day, #Cadouri femei Valentines Day, #cadou ziua indragostitilor , #Timpul liber