Cadouri indraznete de Valentine's Day

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 00:00
3069 citiri
Cadouri indraznete de Valentine's Day

Fii indraznet de Valentine's Day si ofera-i persoanei iubite un cadou deosebit. Vremea e perfecta pentru o plimbare cu atelajul tras de caini, iar daca romantismul te-a coplesit de tot, poti cumpara un voucher care va permite sa inregistrati melodia voastra intr-un studio profesionist.

Pentru 159 de lei poti cumpara un voucher pentru o persoana pe care il poti folosi oricand in urmatoarele sase luni pentru o plimbare in natura cu atelajul tras de caini intr-un peisaj cu totul si cu totul special. Tot sase luni este valabil si voucherul pentru o persoana, de 429 de lei, pentru experienta muzicala intr-un studio profesionist.

"Alternativa noastra la o inimioara pufoasa este o activitate cadou care poate sa reflecte mult mai fidel personalitatea cuplului. Experientele si activitatile noastre ii implica direct pe participanti, ei fiind protagonistii acelor momente extraordinare care vor ramane intiparite in memoria, albumul lor spiritual, pentru tot restul vietii.

Avantajul daruirii unui Voucher Activitati Cadou este cu dublul efect al bucuriei. Odata provoci bucurie si emotie in momentul in care il oferi. Cel de-al doilea val de emotie venind in timpul desfasurarii activitatii si dupa incheierea ei", a declarat Hertha Todea, manager Activitati Cadou Supermarket.

Cadou pentru ea

Domnisoarele sunt usor de impresionat printr-o plimbare cu limuzina, care te costa 839 de lei pentru amandoi. "Ofera-i o plimbare cu limuzina si publica mesajul tau de dragoste pe un panou luminos", te sfatuieste reprezentantul magazinului online.

Pentru 859 de lei, iubita ta se poate bucura de o "sedinta de stil" la ea acasa, iar daca pretentiile cresc mai mult decat atat, poti sa ii oferi o sesiune de "Shopping cu Stilistul Personal". Un astfel de cadou absoarbe fonduri ceva mai mari: 1299 lei pentru o persoana.

Cadou pentru el

Si femeile stiu sa faca un cadou deosebit pentru un iubit cu pasiuni speciale. Activitati Cadou iti pune la dispozitie vouchere pentru cursuri de Fotografie Digitala, care costa 319 lei, dar si activitati precum Heli Biking sau Motorcross.

Experienta cu bicicleta pe munte cu ajutorul elicopterului ajunge la un pret de 2149 de lei pe ora pentru o persoana, iar plimbarea cu motocicleta pe teren special costa 799 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadou Valentine s Day, #cadouri indraznete, #voucher cadou , #Timpul liber