Camere de hotel neobisnuite: "Elicopter", "Poseidon" sau "007"

Joi, 09 August 2012, ora 18:20
8090 citiri
Camere de hotel neobisnuite: "Elicopter", "Poseidon" sau "007"

Hotelurile de lux se intrec cu oferte pentru a-i atrage si pe cei mai pretentiosi clienti. Camera lui James Bond, "Elicopter" sau "Acvariu" sunt doar cateva dintre optiunile pe care le au la dispozitie turistii interesati de experiente inedite.

CNBC face o lista cu cateva dintre cele mai neobisnuite camere de hotel din lume:

Camera "007"

Camera se gaseste in hotelul Le Seven din Paris iar o noapte de cazare costa 550 de dolari. Fanii James Bond ar putea fi surprinsi de stilul retro, cu toate obiectele preferate ale spionului. Nu lipsesc gadgeturi de ultima generatie cum ar fi un LED sau o lampa a carei suport este un pistol din aur. Femeia fatala nu este insa inclusa.

Camera "elicopter"

Camera decorata cu elementele unui elicopter se gaseste in Winvian Resort in Litchfield. O noapte de cazare intr-o asemenea camera costa 950 de dolari. Pentru pasionatii de aviatie, aceasta ar putea fi locatia ideala pentru vacanta. Piesa centrala de "mobilier" din camera este un elicopter Sikorsky din 1968. Clientii pot urca in cabina aparatului de zbor unde se pot juca "de-a pilotul".

Camera Hardwood

Localizata in Las Vegas Palms, o noapte de cazare in aceasta unitate costa nici mai mult nici mai putin de 25.000 de dolari pe noapte.

Duplexul are un teren de baschet, afisaj electronic a scorului si vestiare. Pe langa toate aceastea, clientii au la dispozitie un bar, o cabina pentru DJ si un ring de dans. Un pat de mari dimensiuni, in care poate fi cazat si un jucator de NBA completeaza oferta.

Camera lui Poseidon

Poseidon Undersea Resort le pune la dispozie turistilor care ajung in Fiji o camera cu un design unic. Iata un loc in care nu o sa iti para rau ca dormi cu pestii. Clientii sunt cazati la 21 de metri sub nivelul marii. Cea mai mare parte din camera este inconjurata de un geam din acrylic care le permite turistilor sa vada lumea subacvatica.

Camera "Tiffany"

Fanii Audry Hepburn au la New York, la hotelul St. Regis, o camera dedicata. Incaperea ai carei pereti sunt pictati in albastru deschis este decorata cu candelabre imense, care amintesc de atmosfera din Breakfast at Tiffany's. O noapte de cazare intr-o astfel de camera costa 9.500 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#camera hotel neobisnuit, #design neobisnuit camera hotel, #camera hotel acvariu , #Timpul liber