Cat de pasionat esti de sah? Set de lux la "numai" 77.880 de dolari

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 16:50
5068 citiri
Cat de pasionat esti de sah? Set de lux la "numai" 77.880 de dolari
Foto: Bornrich

Geoffrey Parker, unul din producatorii cu traditie de jocuri lux, a anuntat lansarea unuia din cele mai scumpe jocuri de sah din lume, Silver Jubilee Edition Chessboard, care va costa 77.880 de dolari.

Acest set de sah este aprobat de Federatia de Sah a SUA si reintroduce, de fapt, un set clasic pe care Geoffrey Parker l-a creat in anii 1960 pentru a aniversa Jubileul de Argint al Maiestatii Sale, Regina Elisabeta a II-a, a Angliei, scrie Bornrich.

Setul poate fi achizitionat in varianta din argint, argint aurit si chiar aur. In plus, el poate fi personalizat in functie de preferintele cumparatorului.

Geoffrey Parker a inceput sa fabrice din 1958 produse de lux pentru magazine, cazinouri si persoane particulare, precum seturi de jocuri sau masute de jocuri.

De remarcat sunt cel mai scump joc de table, in valoare de 387.890 de dolari, si cel mai scump joc de poker, la pretul de 7,5 milioane de dolari.

#set joc lux, #set sah lux, #cele mai scumpe jocuri de sah, #seturi sah scumpe, #set sah Geoffrey Parker, #Silver Jubilee Edition Chessboard , #Timpul liber