Cat te costa un abonament la o sala de fitness din Bucuresti?

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 13:37
12280 citiri
Cat te costa un abonament la o sala de fitness din Bucuresti?

Salile de fitness sunt la mare cautare dupa perioada sarbatorilor de iarna. Fie ca preferi dansurile africane,fitness-ul, sau sa te relaxezi la piscina, salile de sport din Bucuresti vin cu oferte interesante. Afla cat te costa un abonament la sala.

Daimond Wellnes Club

Clientii clubului au la dispozitie terenuri de tenis, fotbal sau piscina, sala de fitness, echipament pentru spinning. Se asigura si sesiuni de aerobic, precum Body Pump, Kangoo Jumps, Fitness Tone, Yoga sau Pilates.

Copii intre cinci si opt ani pot lua lectii de karate, abonamentul pentru o luna costand 200 de lei.

Pretul unui abonament all inclusive full time este de 350 de lei, pe cand pentru All Inclusive day time vei plati 250 de lei.

Lady Fit

Lady Fit, o sala de fitness destinata exclusiv femeilor o are ca manager, dar si ca instructor pe Cori Gramescu, recunoscuta ca fiind antrenorul preferat al multor vedete din Romania.

Clientele Lady Fit au la dispozitie ore de Pilates, PumpUp, Aerobic, dar si danceMix cu bebelusa Oana Ionita, DanceAerobic cu Alex Stanciu, dans sportiv dar si dansuri africane si dansuri balineze.

Pentru un abonament pentru o luna vei plati 80 de euro, pentru 12 sedinte pretul este de 55 de euro, iar 8 sedinte te vor costa 45 de euro. Abonamentele pentru dimineata se calculeaza cu un discount de 40%.

Lala Fitness Club

Lala Fitness Club, destinata exclusiv femeilor are lectii de aerobic, tae-bo, pilates, zumba, cycling si kangoo jumps. Pretul unui abonament este 400 de lei pentru acces nelimitat la toate clasele, sau 180 de lei pentru 12 sedinte.

#sali de fitness Bucuresti, #preturi abonament sali de fitness, #oferte pret sali de fitness , #Timpul liber