Ce faci in weekend? Incearca un zbor cu balonul

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 00:00
3717 citiri
Ce faci in weekend? Incearca un zbor cu balonul

Zborul cu balonul este provocarea noastra pentru tine in acest weekend. Mai exact, iti propunem 60 de minute de adrenalina, relaxare si buna dispozitie, deasupra Bucurestiului.

Pentru a admira de la inaltime orasul nu ai nevoie de un echipament special, cea mai recomandata fiind tinuta casual.

"Va recomandam imbracaminte casual, cum ar fi blugi, tricou, adidasi sau cizme, nu va fi foarte comod daca purtati rochii, sandale sau incaltaminte cu tocuri inalte. Asigurati-va ca purtati haine care se pot murdari", a declarat Hertha Todea, CEO Activitati Cadou Supermarket, magazinul online de unde puteti achizitiona un astfel de voucher valabil oricand, in urmatoarele sase luni.

Balonul este "condus" de un pilot care este licentiat de Autoritatea Aeronautica Civila si "participa regulat la seminarii ce privesc regulile de siguranta si reglementarile in vigoare", sustine reprezentantul firmei.

Daca vrei sa mergi chiar mai departe decat atat, poti incerca si lectiile de zbor cu balonul in care sa inveti cateva manevre si chiar poti conduce balonul pentru perioade surte de timp.

Pretul zborului, 1.099 lei

Toata distractia te costa 1.099 de lei, dureaza aproximativ o ora, in care poti zbura deasupra Aradului, Timisoarei sau Bucurestiului.

Daca nu reusesti sa pleci prin tara pentru o astfel de experienta, nu trebuie sa iti faci griji: si Bucurestiul are multe de oferit.

Pe unde te plimbi in weekend

"Traseul ales in mod obisnuit este deasupra unor obiective naturale sau istorice, cum ar fi: Manastirea Tiganesti; lacul Scrovistea; padurea Ciolpani; lacul si manastirea Snagov; Balotesi; Caciulati - unde se afla fostul palat al domnmitorului Ghica; manastirea si padurea Caldarusani; lacul, padurea si manastirea Cernica, dar si Caldararu, unde se afla fundatia manastirii Iezerul constuita in sec. XVII", a declarat Hertha Todea.

Nu uita, insa, ca traseul poate fi personalizat dupa dorintele tale!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#zbor cu balonul, #voucher zbor balon, #ce fac in weekend , #Timpul liber