Cea mai mare expozitie de dinozauri din Europa, la Bucuresti

Marti, 10 Iulie 2012, ora 17:46
3650 citiri
Cea mai mare expozitie de dinozauri din Europa, la Bucuresti

Cea mai mare expozitie de dinozauri in marime naturala din Europa va avea loc, in perioada 11 - 15 iulie, in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4.

Astfel, in aceste zile, micutii si parintii din sectorul 4 sunt asteptati in Parcul Lumea Copiilor, pentru a admira o inedita si captivanta expozitie, care readuce in atentie o lume demult disparuta.

Vizitatorilor le vor fi prezentati astfel dinozauri robotizati, care reproduc extrem de fidel infatisarea acestor reptile, pradatori infricosatori sau creaturi gigantice vegetariene, ce au trait cu sute de milioane de ani in urma. 32 dintre exponate sunt statice si reproduc in marime XXL specii de animale preistorice, in timp ce alte sase - robotizate si realizate in marime naturala, vor scoate sunete specifice si se vor "misca", pentru ca experienta sa fie una memorabila, a informat un comunicat al primariei.

Pe langa intalnirea cu personajele lor favorite din pelicula Jurassic Park, micutilor li se va oferi posibilitatea de a calari un Tyrannosaurus Rex ce masoara 30 de metri.

In acest timp, parintii lor, dar si toti vizitatorii pasionati de Paleontologie, vor primi informatii despre istoria dinozaurilor.

Fiind organizata ca o expozitie itineranta de tip labirint, accesul se face in grupuri mici, insotite de ghizi special pregatiti pentru a oferi informatii interesante si documentate despre uriasele reptile care au stapanit Pamantul acum sute de milioane de ani.

Pentru a oferi cat mai multor vizitatori sansa de a admira exponatele, sambata, 14 iulie, cat si duminica, 15 iulie, accesul va fi permis in intervalul orar 11.00 - 21.30. Pretul biletelor este de 25 lei pentru adulti, iar pentru copii, de 20 lei, a mentionat sursa citata.

#expozitie dinozauri Bucuresti, #expozitie dinozauri, #Parcul Lumea Copiilor dinozauri , #Timpul liber