Cel mai potrivit televizor pentru serile de vara: Varianta HD pentru exterior

Sambata, 27 Iulie 2013, ora 00:00
7914 citiri
Cel mai potrivit televizor pentru serile de vara: Varianta HD pentru exterior
Foto: backyardstuff.com

Petrece serile de vara in curte, fara sa ratezi emisiunile preferate! In plus, poti sa te uiti la un film chiar din piscina sau din hamac, chiar si in timpul zilei, daca alegi sa investesti intr-un televizor HD special pentru exterior.

Business24 iti recomanda televizorul "high definition" potrivit pentru instalare permanenta in exterior. Componentele interne ale televizorului sunt integrate intr-un "ambalaj" rezistent la toate conditiile meteorologice, dar si la murdarie sau insecte.

Spre deosebire de televizoarele obisnuite care isi pierd din claritate datorita razelor soarelui, acesta are un ecran cu sticla anti-reflex ce asigura o imagine tot atat de buna la exterior, ca si cand ar fi in casa. Aceeasi sticla asigura protectia impotriva zgarieturilor si un contrast puternic pentru ecranul HD cu diagonala de 46 de inci, ce genereaza o imagine de 1.920 x 1.080 pixeli.

Un sistem de aerisire asigura temperatura potrivita, lipsa umezelii si ventilatia necesara chiar si la 50 de grade Celsius. In plus, are un sistem ce impiedica intrarea apei prin locurile in care sunt introduse cablurile, ceea ce iti permite sa conectezi televizorul la cablu, antena, DVD sau BluRay player.

In plus, termostatul din interior asigura o temperatura potrivita chiar si in momentul in care temperatura exterioara scade pana la -5 grade Celsius.

Televizorul vine si cu doua speakere de 10 Watti, rezistente la apa, care asigura intotdeauna un sunet stereo. El este dotat, de asemenea, cu o telecomanda rezistenta la apa cu baterii reincarcabile, un sistem de prindere special pentru exterior si o prelata pe care o poti folosi pentru a impiedica praful sa se aseze pe televizorul tau.

Daca iti doresti si tu un astfel de televizor HD pentru exterior, il poti comanda online de pe site-ul Hammacher, insa nu uita ca la pretul produsului se adauga taxele internationale de transport.

Televizorul costa 5.000 de dolari, iar livrarea se face prin firma de curierat UPS International. Una din solicitarile lor, totusi, este ca adresa de livrare sa fie intr-un loc usor accesibil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#televizor exterior HD, #televizor curte , #Timpul liber