City break in Londra: Vezi care sunt cele mai luxoase restaurante (Galerie Foto)

Vineri, 06 Iulie 2012, ora 08:16
3094 citiri
City break in Londra: Vezi care sunt cele mai luxoase restaurante (Galerie Foto)

Londra este orasul asupra caruia sunt atintiti ochii intregii lumi, fiind gazda Jocurilor Olimpice. Restaurantele cu specific frantuzesc sau cele in care poti urmari activitatea bucatarului ar trebuie sa se gasesca pe lista "to do" daca ajungi in capitala Angliei.

Elitetraveler. a facut un top al celor mai luxoase restaurante din Londra.

Alain Ducasse in cadrul Dorchester Hotel

Alain Ducasse este al doilea restaurant din Londra care a fost premiat cu trei stele Michelin. Restaurantul are inclus in meniu feluri de mancare din bucataria Frantuzeasca, alaturi de servire si decorul elegant fiind o noutate in Londra. Cina privata este o experienta care merita incercata la restaurantul Alain Ducasse, oferindu-le turistilor oportunitatea a servi cina in vesela Hermes.

Helene Darroze la Hotelul Connaught

Deschis in 2008, restaurantul poarta numele bucatarului sef de renume Helene Darroze. Felurile de mancare incluse in meniu reflecta amprenta ei, combinand ingrediente traditionale folosite in Vestul Frantei, cu unele din insulele Britanice.Va recomandam sa incercati cele sase sortimente de trufe, atat din ciocolata alba cat si neagra.

Marcus Wareingat la Berkeley Hotel

Condus de bucatarul sef Marcus Wareing, acest restaurant luxos, care a primit recunoasterea Michelin, utilizeaza tehnologia moderna in prepararea felulurilor de mancare specifice bucatariei Franceze. Va recomandam sa va rezervati o o masa in Sala Pomerol pozitionata stategic astfel incat sa va permita sa urmariti modul in care este preparata mancarea.

#restaurante lux Londra, #restaurante exclusiviste Londra, #restaurante Londra , #Timpul liber