Concerte de muzica interbelica, in "Bucurestii lui Caragiale"

Miercuri, 08 August 2012, ora 12:07
2154 citiri
Concerte de muzica interbelica, in "Bucurestii lui Caragiale"

Festivalul "Bucurestii lui Caragiale", care se desfasoara in luna august in Bucuresti, va include si concerte de muzica din perioada interbelica.

Pe tot parcursul festivalului, Jezebel (Izabela Barbu) si Irina Sarbu, acompaniate de Taraful lui "Ochi Alb", vor sustine concerte de muzica specifice perioadei interbelice, la Hala Traian (La Conu' Iancu), pe scena amplasata in aer liber.

In zilele de 8, 15, 22 si 29 august, incepand cu orele 20:30, Jezebel (Izabela Barbu) va canta melodii din repertoriul Mariei Tanase.

Irina Sarbu invie "Povestile de dragoste in Bucurestii lui Caragiale" in zilele de 9, 16, 23 si 30 august, de la orele 20:30, prin melodiile vechi cantate in limbile franceza, engleza si spaniola din repertoriul lui Cristian Vasile, Zavaidoc si Jean Moscopol.

Festivalul "Bucurestii lui Caragiale" se va desfasura in Centrul Istoric al Bucurestiului si in zona Hala Traian, pana pe data de 20 septembrie. Evenimentul include spectacole de teatru, opera, circ, muzica, proiectii si concursuri, toate avand la baza opera marelui dramaturg.

Intrarea la toate evenimentele este libera, in limita locurilor disponibile.

#Festivalul Bucurestii lui Caragiale, #Festival Caragiale Bucuresti 2012, #concerte Festival Caragiale Bucuresti , #Timpul liber