Cuibareste-te, la propriu, in gradina ta!

Sambata, 23 Februarie 2013, ora 00:00
4848 citiri
Cuibareste-te, la propriu, in gradina ta!
Foto: dedon.de

Mobilierul de exterior capata noi dimensiuni, iar in acest weekend iti recomandam o canapea de gradina putin mai diferita decat de obicei. Mai exact, o canapea-cuib, suspendata in curtea sau gradina ta.

Nestrest a fost realizata de designerul roman Daniel Pouzet, in colaborare cu Fred Fety pentru Dedon, din fibra de 4 centimetri latime, ceea ce o face suficient de rezistenta la greutate.

In plus, ii adaposteste pe cel de dinauntru, permitandu-i sa vada in exterior, fara sa fie vazut - perfect pentru dorinta ta de intimitate, nu e asa?

Foto: dedon.de

Ce-i drept, un cuib supradimensionat, ca un sanctuar in propria gradina si un loc inedit de intalnire, este locul perfect pentru relaxare, meditatie si conversatii in aer liber.

Foto: dedon.de

Nu in ultimul rand, compania a lansat si Mini Nestrest, o varianta in miniatura, pe care o poti lua dupa tine la plaja si o poti folosi ca perna ce iti si protejeaza fata de razele puternice ale soarelui.

Foto: dedon.de

Aceasta nu e singura sa intrebuintare: poti alege un astfel de "cuib" si pentru animalul tau de companie, care va aprecia noua ta achizitie.

Foto: Dedon Facebook

Pretul acestui "cuib de relaxare" este disponibil doar la cerere, iar Nestrest este distribuit exclusiv in Romania de Kyros, pe care ii poti contacta, daca vrei si tu o piesa aparte pentru gradina ta.

#Nestrest canapea gradina, #mobilier exterior inedit, #canapea gradina cuib , #Timpul liber