Cursuri de echitatie: Invata sa calaresti, chiar in Bucuresti

Sambata, 04 Februarie 2012, ora 00:00
8707 citiri
Cursuri de echitatie: Invata sa calaresti, chiar in Bucuresti

Pasiunea pentru cai se poate transforma intr-o activitate placuta, de weekend, daca apelezi la serviciile unor centre de echitatie.

De la cursuri pentru incepatori pana la plimbari prin padurile din jurul capitalei, cluburile de calarie pun la dispozitie o gama vasta de optiuni pentru aventurosi si familisti deopotriva.

Langa Bucuresti sunt foarte multe hipodromuri care ofera cursuri de initiere in echitatie. La Piccadilly Horses costul unei sedinte de calarie pentru incepatori este de 70 lei. Pretul unui abonament este de 600 lei pentru 10 sedinte de echitatie, valabil 45 de zile.

Cei mici pot lua lectii de calarie pe un ponei, o sedinta dureaza 20 min si costa 40 lei, iar cei avansati in ale echitatiei se pot relaxa, pe timpul verii, la o plimbare prin padure, insotiti de un instructor, timp de 60 de minute, pretul unei astfel de plimbari este 140 lei.

Clubul de Echitatie Piccadilly este situat la doar cateva minute de capitala, pe Soseaua Bucuresti - Ploiesti (intre Saftica si Tancabesti). Clubul beneficiaza de o baza moderna cu grajduri, echipate cu 70 de boxe individuale, terenuri pentru antrenamente, un manej acoperit, 10 padocuri individuale.

La Clubul Robin Hood o sedinte de echitatie cu instructor costa in timpul saptamanii 55 de lei de persoana, in weekend pretul fiind de 70 de lei de persoana. Un abonament de 8 sedinte valabil 30 de zile pretul este de 440 lei/persoana, iar pentru 12 sedinte vei plati 600 lei.

Clubul de echitatie Robin Hood este prezent in doua locatii: pe DN1 la jumatatea distantei dintre Bucuresti si Ploiesti, in Potigrafu-Gorgota, iar cea de-a doua locatie este pe Valea Prahovei, in localitatea Comarnic.

Clubul Sportiv Hipocan ofera pachete de echitatie pentru toate categoriile de varsta incepand de la plimbari cu poneii pentru copii de 3 - 6 ani, continuand cu sedinte de calarie pe cai de agrement foarte docili pentru copiii de peste 6 ani si adolescenti si terminand cu antrenamente de sarituri obstacole si dresaj pentru cursantii avansati sau pentru proprietarii de cai, membrii ai clubului.

Pentru copii o sedinta de echitatie de 30 de minute costa 45 de lei, pe cand un abonament de 10 sedinte, valabil doua luni costa 400 de lei. Pentru adulti, sedintele de 30 de minute sunt 50 de lei, iar abonamentul de 10 sedinte costa 450 de lei.

Clubul dispune de un manej profesionist, acreditat de Federatia Romana Ecvestra, de 5000 mp, de 4 instructori cu experienta recunsocuta la nivel national, 2 grajduri cu o capacitate de 120 de padocuri si de cai de competitie, ponei si cai de agrement.

#club de echitatie Bucuresti, #echitatie Bucuresti, #timp liber echitatie Bucuresti, #lectii calarie Bucuresti , #Timpul liber