De trei ori hamac: Relaxeaza-te impreuna cu toata familia

Sambata, 13 Iulie 2013, ora 00:00
6966 citiri
De trei ori hamac: Relaxeaza-te impreuna cu toata familia
Foto: design-milk.com

Hamacul este si a fost intotdeauna un simbol al verii si al relaxarii la superlativ. Anul acesta iti propunem hamacele Trinity, cea mai noua abordare a stilistilor pentru clasicul, deja, hamac, suspendat de doi copaci.

Trinity Hammocks are structura tubulara din otel inoxidabil tine sustpendate cele trei hamace, avand si o masuta de tec, in interior. Este o piesa de mobilier de exterior, rezistenta la apa, ce se potriveste atat in curte, la munte, cat si pe plaja, la mare.

Conceptul este diponibil in doua modele: Eternity, in forma traditionala si acoperis hexagonal si Infinity, cu o forma mai neobisnuita, realizata din trei cercuri inclinate unul spre altul.

Fondatorul companiei creatoare, care este si designerul hamacelor Trinity, sustine ca s-a inspirat din tendinte, care-ti propun sa faci din exterior un adevarat living, ca spatiu pentru o comunitate.

"Daca toata lumea creeaza bucatarii exterioare si living-uri exterioare, de ce sa nu trasformi un hamac simplu intr-un spatiu de relaxare, impreuna cu ceilalti?", spune acesta.

Fiecare hamac (le poti cumpara si separat) costa 199 de dolari si poate fi comandat online de pe Trinity Hammocks, site-ul producatorului.

Foto: design-milk.com

#hamac trio, #comanda hamac online, #hamac Trinity , #Timpul liber