Editia a doua a cartii "Love | Work": Viata din spatele biroului

Marti, 28 Februarie 2012, ora 15:22
1304 citiri
Editia a doua a cartii "Love | Work": Viata din spatele biroului

Editia a doua a cartii "LOVE | WORK" va fi lansata pe 7 martie 2012 in cadrul unei eveniment organizat la hotelul Howard Johnson.

Conceptul cartii lanseaza companiilor provocarea de a impartasi experiente despre modul de lucru din spatele birourilor, despre spiritul de echipa, despre cultura lor organizationala, despre cum se redefinesc prin resursa umana.

Prima editie a cartii a fost lansata in data de 9 decembrie 2011 si isi propunea sa aduca in atentia publicului aceste valori, din perspectiva a 25 de companii.

Editia a doua a cartii pastreaza concept initial. Alte 25 de companii vor fi expuse cititorilor, pentru a distruge mitul "robotizarii" intr-o companie.

Cartea se adreseaza oamenilor de business, interesati de metodele "marilor jucatori" de a-si sustine si motiva echipele, celor care cauta inspiratie pentru a face ceva diferit in relatia cu oamenii, dar si tinerilor care nu si-au definit conceptul de companie, de mediu organizational sau ce presupune activitatea intr-un astfel de mediu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lansare carte, #carte Love Work, #editia carte Love Work , #Timpul liber