Facebook nu domina lumea! Vezi statele in care nu este popular

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 16:14
1800 citiri
Facebook nu domina lumea! Vezi statele in care nu este popular
Facebook, cea mai mare reta

Facebook, cea mai mare retea de socializare nu a reusit sa se impuna in sapte dintre statele lumii. Motivele sunt diverse, cum ar fi preferinta pentru retelele locale sau faptul ca Facebook este interzis.

In luna octombrie a anului trecut, Facebook a fost utilizat de 55% dintre internautii din toata lumea. Mai mult, i-au revenit 3 din fiecare 4 minute petrecute pe o retea de socializare si 1 minut din fiecare 7 petrecute pe internet, conform Facebook.com. Cu toate acestea exista sapte state care nu s-au contaminat de virusul Facebook.

Una dintre aceste tari este Brazilia, unde Facebook este intrecuta de o retea numita Orkut. De asemenea, in Japonia, Facebook are destul de multi utilizatori, insa Twitter este "regele". Polonezii prefera reteaua Nasza-klasa.pl iar rusii aproape ca nici n-au auzit de Facebook, existand alte doua site-uri dominante.

In Coreea de Sud, oamenii prefera sa socializeze pe Naver.com Cafe si Cyworld, in China Facebook nu exista, iar in Vietnam a inceput sa piarda teren.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#facebook utilizatori, #retele socializare, #internet utilizatori, #statele lumii , #Timpul liber