Festivalul Luminii 2012: Ce surprize iti sunt pregatite

Sambata, 19 Mai 2012, ora 15:55
2219 citiri
Festivalul Luminii 2012: Ce surprize iti sunt pregatite

Organizatia Nationala "Cercetasii Romaniei" invita bucurestenii, sambata, de la ora 21,00, in Parcul Carol, la Festivalul Luminii 2012 - "Redescopera frumusetea lucrurilor simple".

Bucurestenii sunt invitati sa se bucure de programul oferit in cadrul festivalului, regasindu-se in una dintre zonele de program special create. In timpul festivalului vor avea loc jocuri, potrivite pentru fiecare, dar si o expozitie cu desene ale micilor cercetasi, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

In zona destinata "cercetasiei" vor fi gasite informatii de la infiintarea organizatiei, in 1923, pana in prezent, dar si vor putea fi admirate uniforme de cercetasi, fotografii de la activitati sau constructii de camp si noduri.

Muzica este nelipsita de la activitatile cercetasesti. Atelierele de cantece cercetasesti vor fi deschise publicului timp de 2 ore. Pe langa ateliere, in timpul Festivalului va avea loc un concert folk-rock unplugged.

Luminile si umbrele sunt si ele prezente la Festival prin faimoasele jonglerii cu foc. Formele sunt reprezentate de gulgutele, elementul principal al evenimentului.

Citatele din zona inspirationala au scopul de a reda zambetul oamenilor. Un panou ii asteapta pe bucuresteni sa-si scrie propriile ganduri in timp ce in Photo World se pot fotografia in cercetas.

Festivalul Luminii 2011 este un proiect sincron realizat de Organizatia Nationala "Cercetasii Romaniei" in 20 de orase din tara. Acest lucru insemnand ca lumanarile aprinse in Bucuresti vor creste la peste 200.000 numarul cutiutelor ce vor lumina Romania in timpul acestei editii.

In Bucuresti evenimentul este posibil gratie colaborarii dintre Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei si Primaria Capitalei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Festivalul luminii Bucuresti, #Festivalul Luminii 2012, #organizare Festivalul Luminii 2012 , #Timpul liber