Fit Boot Camp: Slabeste cu antrenamente de lux, dar ca la armata

Sambata, 16 Iunie 2012, ora 00:00
3565 citiri
Fit Boot Camp: Slabeste cu antrenamente de lux, dar ca la armata

Vrei sa slabesti rapid ori sa ajungi din nou in forma maxima, dar in vacanta mai degraba pui ceva pe tine, pentru ca nu-ti refuzi nicio pofta? Ai nevoie de un cantonament adevarat, cum este Fit Boot Camp, o tabara de lux in care te vor pune la treaba antrenori militari din armata britanica.

Fa-ti bagajele si decoleaza spre Costa del Sol, Spania, pentru o aventura de neuitat, din care te vei intoarce mai puternic, inclusiv psihic, dupa o portie de sanatate curata, care sa-ti puna sangele-n miscare.

Programul de antrenamente este extrem de complex si poate include box, serii de exercitii pentru rezistenta si aerobic, jocuri, exercitii in piscina, dar si alte probe fizice specifice trupelor speciale.

"Programul Fit Boot Camp este destul de scump, dar se adreseaza unei anumite categorii de oameni, cei activi, preocupati de un stil de viata sanatos, atrasi de tot ceea ce este nou, provocator, persoane care au grija de imaginea lor si vor sa castige o greutate optima", au precizat pentru Business24 reprezentantii Perfect Tour, care organizeaza Fit Boot Camp.

Exercitiile nu sunt deloc simple, dar cei care se inscriu in programul Fit Boot Camp nu se asteapta sa fie tratati ca niste copii rasfatati. Dimpotriva, ei au platit pentru a obtine ceea ce li se promite: antrenament militar, fara menajamente, cu rezultate rapide.

Ziua incepe cu desteptarea cazona, de dimineata, pana in ora 06:00, iar inainte de micul dejun are loc o sesiune de 45 de minute de exercitii, stretching, apoi urmeaza un program de alte exercitii fizice, antrenamente, alergare.

Un program epuizant, dar, conceput astfel incat participantii sa se simt motivati si sa nu renunte, la fel ca militarii de cariera.

Dincolo de beneficiile pentru organism, cei care au participat la Fit Boot Camp spun este o transformare atat la nivel fizic, dar si psihic.

"Cei care urmeaza acest program stiu ce isi doresc, sunt hotarati, inteleg scopul programului si stiu prea bine ce vor sa obtina in urma acestuia. Dincolo de beneficiile pentru organism, cei care au fost acolo spun ca au castigat incredere in ei. Este o transformare atat la nivel fizic, dar si psihic", precizeaza reprezentantii Perfect Tour.

Antrenamente de lux in Costa del Sol

Cantonamentul Fit Boot Camp este organizat in Iznajar, o localitate retrasa pe Costa del Sol, turistii fiind cazati in Cortijo Andalus, un hotel luxos construit pe o fosta plantatie de maslini. Hotelul are piscina privata, mese de biliard si terenuri de tenis.

Oferta Fit Boot Camp pentru un cantonament de o saptamana include cazarea, 3 mese pe zi si doua gustari, programul de antrenamente, consultatiile unui nutritionist, sedinta de masaj si o vizita la Baile Arabe din Granada.

Intregul pachet costa 1.425 de euro, pentru sapte nopti, de persoana, pentru un loc intr-o camera dubla, impartita cu un camarad potrivit. Plecarile sunt programate pentru 7-14 iulie, 15-22 septembrie si 13-20 octombrie.

Pentru a putea face fata programului incarcat de exercitii, echipa Fit Boot Camp recomanda si chiar solicita participantilor sa aiba acordul medicului de familie sau chiar al medicului specialist.

#Fit Boot Camp, #antrenament Boot Camp Spania, #Fit Boot Camp Perfect Tour, #Boot Camp Perfect Tour, #slabeste rapid, #antrenamente dure , #Timpul liber