FOTO Murdoch a cumparat doua apartamente in centrul New York-ului pentru 57,3 milioane dolari

Sambata, 22 Februarie 2014, ora 11:19
3103 citiri
FOTO Murdoch a cumparat doua apartamente in centrul New York-ului pentru 57,3 milioane dolari
Sursa foto: BusinessInsider

Rupert Murdoch, presedintele News Corp, a cumparat doua apartamente aflate la ultimele nivele ale unui turn situat in Manhattan, in apropiere de Madison Square Park, pentru care va plati 57,3 milioane de dolari.

Dintre cele doua apartamente cumparat de Murdoch, in varsta de 82 de ani, care este si directorul executiv al Twenty-First Century Fox, unul este situate intre etajele 58 si 60, iar celalat la etajul 57, a spus purtatorul sau de cuvant Steven Rubenstein, citat de Bloomberg .

Sursa foto: BusinessInsider

Cele doua proprietati totalizeaza o suprafata de 944 de metri patrati. Cel mai mare dintre acestea, care nu a fost inca finisat, ofera o vedere de ansamblu a Manhattan-ului, in timp ce apartamentul de la etajul 57, care are trei dormitoare, este finalizat.

Sursa foto: Bloomberg

Trei sferturi dintre apartamentele din One Madison au fost vandute. Cladirea include, printre facilitati, si o piscina, conform datelor furnizate de StreetEasy.com.

Sursa foto: BusinessInsider

Murdoch a divortat de a treia sotie, Wendi Deng Murdoch, anul trecut. Ca parte a acordului dintre cele doua parti, ea a pastrat apartamentul situat pe Fifth Avenue, care de altfel a fost transferat, luna trecuta, pe numele ei.

#murdoch apartament, #cumparare apartament, #murdoch new york , #Timpul liber