Hobby-uri de CEO: Cum isi petrec timpul liber Zuckerberg, Buffett sau Hilton

Vineri, 24 Februarie 2012, ora 13:30
2754 citiri
Hobby-uri de CEO: Cum isi petrec timpul liber Zuckerberg, Buffett sau Hilton

Managerii celor mai importante companii din lume se intrec in hobby-uri interesante. Afla care sunt pasiunile lui Mark Zuckerberg, Richard Branson sau Hilton.

Bob Parsons

CEO-ul companiei Go Daddy, Bob Parson, a socat publicul dupa ce a postat un video grafic in care protagonistul era chiar el ucigand elefanti in Zimbabwe.

In pelicula, directorul companiei urmarea trei elefanti care cauzasera probleme agricultorilor, potrivit Businessinsider.

Mark Zuckerberg

Zuckerberg a creat valva dupa ce a postat pe pagina de Facebook statusul "Am ucis un porc si o capra". Aceasta "prada" a fost doar o etapa din noua indeletnicire a fondatorului Facebook, care crede ca va trai mai mult daca mananca doar carnea provenita de la animalele pe care le ucide chiar el.

Zuckerberg a apelat la sfaturile bucatarului sef din Silicon Valley, Jesse Cool pentru noul lui stil de viata. Cool a fost prezent cand fondatorul Facebook a omorat un pui, un porc si o capra.

Warren Buffett

Buffett este recunoscut ca fiind cel mai bogat om din lume, dar pasiunea lui pentru "ukulele" este mai putin cunoscuta.

"Ukulele" este o chitara de mici dimensiuni originara din insulele Hawaii si folosita cu precadere de formatiile de jazz.

Un "ukelele" alb care a apartinut miliardarului a fost licitat pe eBay cu suma de 11.211 dolari.

Richard Branson

Sir Richard Branson, fondatorul Virgin Group prefera sa isi petreaca timpul liber incercand sa doboare recorduri. Printre pasiunile sale se numara calatoriile cu balonul in jurul lumii, trecerea Canalului Manecii intr-un vehicul amfibie (calatorie care a durat o ora si 40 de minute).

Guy Laliberte

Canadianul Guy Laliberte, fondatorul si CEO-ul "Cirque du Soleil" alege sa isi petreaca timpul liber in spatiu. El a fost primul locuitor al Canadei care a devenit turist spatial. Calatoria sa din septembrie 2009 a fost transmis in mai multe orase din intreaga lume.

Larry Ellison

Lawrence Ellison, CEO Oracle isi petrece timpul liber pe yahturile de curse. Ellison a concurat in mai multe curse inclusiv la Campionatele Mondiale.

William Barron Hilton

William Barron Hilton, presedintele lantului hotelier Hilton si tatal celebrei Paris Hilton, este pasionat de aviatie. El detine o ferma in Navada unde sunt depozitate toate "instrumentele" sale zbor, planoare, elicoptere si chiar baloane de zbor.

Hilton organizeaza anual un concurs de pilotaj, premiul pus la bataie fiind o vizita la Flying M Ranch.

Jeff Taylor

Jeff Taylor este considerat unul dintre cei mai excentrici directori executivi din lume. El detine recordul mondial pentru parcurgerea celei mai lungi distante la schi pe apa. Taylor a depasit recordul detinut anterior de Branson.

Mike Zafirovski

Fostul CEO Motorola, Mike Zafirovski a castigat triatlonul Ironman (3,8 kilometri de innot, 180 kilometri de ciclism, si alergare) in 13 ore si 37 de minute.

#pasiuni CEO, #pasiuni Zuckerberg, #hobbyuri Zuckerberg, #hobbyuri Buffet , #Timpul liber