Hotelierii lanseaza noi trenduri. Vezi care sunt acestea

Vineri, 13 Ianuarie 2012, ora 12:34
2232 citiri
Hotelierii lanseaza noi trenduri. Vezi care sunt acestea

Turismul mai are inca multe de oferit! Hotelierii trebuie sa fie la curent atat cu tendintele in materie de design interior, mancare dar si cu noutatile legislative!

Optiunile de divertisment pentru animale de companie, check-in, check-out 24/24 de ore sau produsele organice sunt doar cateva dintre suprizele hotlierilor in noul an!

Calatoriile cu animalele de companie

Incepand cu 1 ianuarie 2012 este mai ieftin si mai usor sa calatoresti cu animalele de companie datorita unor nou reglementari ale legii europene. In tarile UE este necesar un singur vaccin antirabic pentru a-ti putea lua animalul de companie in calatorii, care trebuie facut cu 21 de zile inainte de data plecarii.

Animalele din tariile care nu fac parte din Uniunea Europeana trebuie sa treaca peste teste mult mai stricte: vaccinare anti rabie, teste de sange, si o perioada de asteptare de trei luni pentru rezultatele acestora. Tot mai multe persoane opteaza sa plece in vacanta insotite de animale. Hotelurile din strainatate s-au adaptat.

Printre pachetele promovate sunt incluse: plimbari ale cainilor, servicii de salon, diete speciale.

24 de ore check-in/check-out

Tot mai multe hoteluri internationale includ in oferta lor optiunea prin care clientii se pot caza la orice ora din zi sau din noapte. Atat pentru turisti, cat si pentru oamenii de afaceri acesta se traduce in timp liber si mai ales intr-o calatorie fara stres.

Mancare organica

De la mancarea pentru micul dejun pana la setul de baie, turistii au devenit mult mai atenti la natura ingredientelor de pe ambalajul produselor. Detaliile fac diferenta, si acest lucru este usor de dedus din preferintele clientilor care platesc scump pentru serviciile pe care le primesc.

#oferte hoteluri, #optiuni hoteluri, #spa hotel, #animale de companie hotel, #mancare organica hotel , #Timpul liber