Hoteluri de lux pe roti: Viata de milionar in miscare

Joi, 02 Februarie 2012, ora 13:09
4221 citiri
Hoteluri de lux pe roti: Viata de milionar in miscare

Poate concura un tren de lux cu un hotel de cinci stele? Trenurile de lux pot avea sali de fitness, decoratiuni de epoca, servicii ireprosabile si centra spa. Pe langa toate astea, in tren te poti bucura de cele mai frumoase privelisti fara sa iti fie teama ca pierzi avionul!

Royal Canadian Pacific, Canada

Desi nu poate fi lauda cu cele mai mari sau luxoase cusete, trenul Royal Canadian Pacific a gazduit "turisti" celebri precum: Winston Churchill, Regele George al VI-lea sau Regina Elisabeta, potrivit Businessinsider.

Compartimentele sunt decorate cu sculpture din lemn de artar, mobilier de epoca si draperii in stil turcesc. Trenul stationeaza pe perioada noptii pentru a permite pasagerilor sa se bucure de conditiile de lux ale cusetelor. Dimineata, pe langa micul dejun va puteti delecta cu privelisti ale muntilor Stancosi.

Danube Express, Ungaria

Considerat unul dintre cele mai luxuoase trenuri din Europa, Danube Express are 7,7 mp de compartimente pentru dormit. Vagoanele Deluxe sunt dotate cu toate facilitatile unui hotel de cinci stele, de la suporturi pentru uscarea prosoapelor pana la decoratiuni retro in ton cu designul camerei. Trenul se opreste in principalele punctele de atractie turistica de pe malurile Dunarii.

Royal Scotsman, Marea Britanie

Cusetele trenului Royal Scotsman se remarca prin decoratiunile interioare, nelipsind lemnul lacuit, draperiile in stil retro sau masuta de toaleta. Geamul cabinei se poate deschide, permitandu-ti sa te bucuri de muntii Marii Britanii, Highlands.

Venice Simplon-Orient-Express, Europa

Trenul, care dateaza din 1920 este un adevarat muzeu pe roti, dovada fiind elementele de decor precum panourile de stricla sau sobele de lemn. Fiecare cuseta are doua camere, un salon si dormitorul. Mobilierul salonului include o canapea, taburet si o masa. Pentru a compensa faptul ca nu exista dusuri, trenul se opreste in fiecare noapte la un hotel de cinci stele.

The Deccan Odyssey, India

Trenul poate fi considerat un hotel in toata regula, tinand cont ca fiecare cuseta are doua bai, o camera de zi si un dormitor. Facilitatile oferite calatorilor includ o sala de gimnastica, un centru Spa si bai cu aburi. Camerele sunt dotate cu televizoare si sisteme stereo. Pretul pentru o excursie de o saptamana in India este de 1.300 de dolari pe noapte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cuseta de lux, #vagoane de dormit de lux, #trenuri de lux, #Orient express vagon dormit , #Timpul liber