Ia un loc in hamacul de puf

Sambata, 30 Noiembrie 2013, ora 00:00
4141 citiri
Ia un loc in hamacul de puf
Foto: kishaniperera.com

Fotoliul puf sub forma de hamac in fata semineului este, intr-adevar, relaxarea suprema in orice iarna. Pentru serile de iarna care urmeaza iti recomandam hamacul Le Beanock, "Made in UK".

Numele este o alaturare tot atat de interesanta ca si conceptul in sine: intre ideea de Bean Bag (n. red - fotoliu puf) si Hammock (n. red - hamac).

Il poti folosi drept canapea, in fata semineului, drept pat in dormitor, sau, pur si simplu ca hamac in camera cu cea mai frumoasa priveliste.

Foto: fortikur.com

In orice caz, nu-ti face griji: poate fi dat jos atunci cand ai nevoie de spatiu, poate fi dat la o parte pentru a face curatenie si poate fi transformat in canapea prin simpla scurtare a lanturilor de la spate.

Foto: lebeanock.com

Le Beanock poate fi comandat in varianta "small size", pentru o persoana, sau in varianta mai mare, care are 2 metri x 1.75 metri si poate rezista pana la 200 de kilograme, sau la doua persoane cu greutate normala.

Foto: digsdigs.com

Hamacul este realizar din bumbac, in mod normal, insa poti comanda si varianta rezistenta la apa, in diverse culori. Mai departe, colturile sunt, de asemenea, extrem de rezistente: atat colturile cat si lanturile sunt realizate dintr-un metal ranforsat folosit de obicei in marina si testat sa reziste pana la 200 de kilograme (cel mare) si pana la 100 de kilograme (cel mic), promit producatorii.

Foto: digsdigs.com

Producatorii te asigura ca acest hamac a fost creat pentru relaxare si merg chiar mai departe: "Le Beanock te ajuta sa scapi de stres", te asigura acestia.

Foto: digsdigs.com

Poti comanda hamacul Le Beanock de pe site-ul Le Beanock. Pretul pentru modelul standard este de 448 de euro pentru modelul rezistent la 200 de kilograme si 255 de euro pentru cel rezistent la 100 de kilograme. Suma, insa, include doar sacul fara bilutele de polistiren din interior si fara lanturi.

Pentru pretul complet, producatorii te invita sa-i contactezi direct.

O.D.

#hamac sac puf, #hamac puf, #fotoliu puf suspendat, #Lea Beanock , #Timpul liber