Jay Leno si-a luat ramas bun de la emisiunea "The Tonight Show". Cine il inlocuieste

Vineri, 07 Februarie 2014, ora 16:47
1374 citiri
Jay Leno si-a luat ramas bun de la emisiunea "The Tonight Show". Cine il inlocuieste

Actorul de comedie Jimmy Fallon este cel care il va inlocui pe Jay Leno in popularul talk-show de televiziune "The Tonight Show".

Prezent pentru ultima data in cadrul emisiunii care la consacrat vreme de 22 de ani, Jay Leno, in varsta de 63 de ani, si-a luat la revedere intr-o nota emotionanta de la telespectatorii "The Tonight Show" potrivit Mediafax .

"Nu-mi plac despartirile. Postului NBC ii plac", a spus Jay Leno in monologul sau introductiv, prezentand pentru ultima data aceasta emisiune a postului TV NBC.

Prezenti in platoul emisiunii de joi seara au fost si primii invitati ai lui Leno din 1992, cantaretul country Garth Brooks si actorul Billy Crystal, cel a laudat felul amuzant in care Jay Leno a prezentat evenimentele importante din viata cotidiana a americanilor.

Tom Cruise, fostul guvernator al statului New York Eliot Spitzer, prima doamna Michelle Obama sau Arnold Schwarzenegger sunt doar cativa dintre invitatii celebrii ai acestuia in cadrul "The Tonight Show .

Finalul emisiunii de joi seara a fost presarat cu amintiri legate de schimbarile care survenit pe parcursul anilor in care aceasta s-a aflat la conducerea emisiunii.

"A sosit cu adevarat vremea sa plec si sa predau fraiele urmatorului prezentator", a mai spus acesta.

Pe parcursul celor 22 de ani, Jay Leno a btinut cele mai mari audiente, in fata rivalilor de la CBS si NBC: David Letterman si Jimmy Kimmel.

In varsta de 39 de ani, Jimmy Fallon, a fost prezentatatorul emisiunii "Late Night" difuzata pe acelasi post de televiziune, dupa "The Tonight Show".

O noutate care va intervenii in cadrul emisiunii "The Tonight Show" imediat dupa plecarea lui Leno, este ca aceasta va revenii in cartierul sau general de la New York.

#Jimmy Fallon, #emisiune The Tonight Show , #Timpul liber