La SPA, admirand o expozitie sau o prezentare de moda. Cum suna?

Sambata, 09 Noiembrie 2013, ora 00:00
2020 citiri
La SPA, admirand o expozitie sau o prezentare de moda. Cum suna?
Foto: thailandbestspas.com

A merge la spa este un lucru absolut normal la sfarsitul zilei sau in weekend-uri, nu doar la ocazii speciale, spun specialistii. In plus, timpul petrecut aici este ocazia perfecta sa admiri o colectie de arta, nu-i asa?

In acest weekend iti recomandam Shiseido, un concept inedit care iti aduce pe langa sauna si masaje de relaxare si expozitii de arta sau prezentari de moda, la pachet.

Conceptul a fost gandit special pentru tine si tine cont de ritmul tau de viata: programul incepe la 10 dimineata si se termina la 11 seara, in timpul saptamanii, ca sa poti ajunge si tu. In weekend, programul este pana la ora 9.00 seara.

Shiseido, una dintre cele mai mari case de ingrijire corporala din lume, isi va lansa, la sfarsitul acestui an, primul sau SPA din Europa de Est in Romania, in cadrul Stejarii Country Club.

Foto: themilliardaire.com

"Ca element de diferentiere pe piata locala, Shiseido SPA va include o galerie de arta care, periodic, va gazdui si expozitii ale tinerilor artisti, dar si piese de arta istorice apartinand Shiseido.

In plus, va exista si un podium de moda, unde designerii romani si cei internationali isi vor putea prezenta creatiile", a explicat Helen Coulon, Consultant Shiseido SPA pentru Business24.

De ce avem nevoie de SPA in fiecare zi?

"Economistul Thierry Malleret sublinia, recent, intr-un articol de presa, existenta unei interdependente intre fortele macro care vor defini viitorul nostru global si concluziona ca partea de SPA si wellness se afla acum in locul potrivit, la momentul potrivit.

Intr-un mediu de business extrem de agitat, industria de spa si wellness asigura momente de ragaz si contribuie la reducerea stresului. Shiseido Spa isi propune sa contribuie la o viata mai sanatoasa si ii incurajeaza pe oamenii de afaceri ca a merge la spa este un lucru absolut normal la sfarsitul zilei sau in weekend-uri, nu doar la ocazii speciale", spune consultantul companiei.

Foto: stejariicountryclub.ro

"Corpul nostru este un 'rezervor' de inteligenta care invata sa asculte de mintea si de sufletul nostru. E vorba despre o evolutie personala, indiferent de varsta. Cand suntem conectati la noi insine, intuitia devine mult mai puternica. Asadar, petrecand mai mult timp cu noi insine intr-un mediu relaxant, vom reusi sa evoluam.

In aceste momente simple, prin aceste ritualuri, putem fi mai impacati cu noi insine. Acesta este si principiul dupa care tratamentele noastre sunt create", explica reprezentantul Shiseido.

Foto: Helen Coulon

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#spa Shiseido, #spa expozitii arta, #spa prezentari moda , #Timpul liber