Larry King isi reia talk show-ul la o televiziune finantata de Carlos Slim

Sambata, 19 Mai 2012, ora 16:45
1530 citiri
Larry King isi reia talk show-ul la o televiziune finantata de Carlos Slim

Celebrul jurnalist american Larry King a anuntat ca legendarul sau talk show Larry King Live, suspendat in decembrie 2010, dupa 25 de ani de existenta, va fi din nou difuzat din aceasta vara la noul canal tv digital, finantat de miliardarul mexican Carlos Slim, Ora Tv.

Initial, se presupunea ca emisiunea se va relua din toamna, insa King a declarat ca si-ar dori sa participe la "confuzia politica", avand in vedere faptul ca partidele Democrat si Republican isi vor lansa, in vara, candidatii la alegerile prezidentiale din SUA, prevazute sa se desfasoare in luna noiembrie, relateaza AP.

Cunoscutul moderator tv a mai spus ca va incerca sa pastreze vechea echipa cu care a lucrat la show-ul sau de pe postul de televiziune CNN.

Durata unei emisiuni va fi de jumatate de ora si nu de o ora, ca in trecut.

Responsabili ai canalului Ora Tv au refuzat sa dezvaluie cine va fi primul invitat la emisiunea lui Larry King, care afirmase anterior ca isi doreste foarte mult sa-i ia un interviu presedintelui Barack Obama si principalului sau rival republican la viitoarele alegeri Mitt Romney.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Larry King Show, #difuzare show Larry King, #televiziune Slim show Larry King, #emisiune Larry King , #Timpul liber