Licitatie de lux cu haine de vedete din filme celebre

Miercuri, 04 Aprilie 2012, ora 12:46
3229 citiri
Licitatie de lux cu haine de vedete din filme celebre

In lumea luxului, cuvantul "suvenir" a convins intotdeauna fanii sa isi dechida portofelele si sa cumpere o bucatica de istorie pentru a-si intregi colectiile private.

In ultimul timp, suvenirurile de la celebritati au devenit adevarate obsesii pentru bogatasi. Elvis Presley, Marilyn Monroe, Kylie Minogue sau Whitney Houston sunt cateva din starurile care au obtinut intotdeauna scoruri uriase in cadrul licitatiilor, potrivit Bornrich.

Casa Julien a scos la licitatie, la sfarsitul lunii martie, 927 de suveniruri ale unor celebritati, in cadrul unui eveniment numit Hollywood Legends Sale. Evenimentul a reprezentat o ocazie unica pentru colectionari, de a intra in posesia unor obiecte care au apartinut unor personalitati ca Charlie Chaplin, Whitney Houston sau Marilyn Monroe, iar preturile au fost pe masura.

Jacheta lui Clark Gable, din "Pe aripile vantului"

Aceasta jacheta din lana alba si neagra, marca Eddie Schmidt, cu o eticheta pe care scrie Clark Gable, a fost vanduta pentru suma de 57.600 dolari. Jacheta a fost purtata de star in filmul "Pe aripile vantului", lansat in 1939.

Palaria lui Charlie Chaplin

Obiectele care au apartinut lui Charlie Chaplin, faimosul comediant englez, director si producator, au fost cele mai cautate suveniruri la licitatia Julien. Celebra sa palarie neagra a fost adjudecata pentru suma de 57.600 de dolari. Palaria este in prezent destul de degradata, cu toate ca a rezistat eroic ritmului alert impus de Charlie Chaplin in "Little Tramp".

Costumul de Superman al lui Christopher Reeve

Costumul purtat de Christopfer Reeve in Superman IV a fost vandut in cadrul licitatiei pentru suma de 35.200 de dolari.

Pantalonii lui Marilyn Monroe

Se stie ca obiectele personale ale celebrei Marilyn Monroe se vand pentru sume fabuloase, iar perechea de pantaloni purtata in "River of No Return" nu face exceptie. A fost adjudecta la pretul de 44.800 de dolari. Marilyn Monroe a purtat pantalonii din bumbac de culoare cream in rolul lui Kay Weston.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#licitatie piese vestimentare celebre, #licitatie obiecte celebritati, #suveniruri celebritati , #Timpul liber