Lucruri trasnite despre managerii din industria IT&C

Joi, 10 Mai 2012, ora 18:56
1359 citiri
Lucruri trasnite despre managerii din industria IT&C

Manageri din spatele celor mai mari companii de IT din lume au pasiuni care nu se deosebesc cu mult de cele ale unui om obisnuit: joaca StarCraft, fac fitness sau asculta muzica.

Afla cateva din lucrurile mai putin cunoscute despre antreprenori din IT ca Mark Zuckerberg sau Sergey Brin, scrie Businessinsider.

Catelul lui Mark Zuckerberg

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg are un catel alb care a fost numit Beast, desi numele nu se potriveste deloc cu aspectul acestuia.

Zuckerberg a postat fotografii cu catelul Beast si pe pagina lui de Facebook.

Charlie Cheever se joaca StarCraft2

Daca il urmaresti pe co-fondatorul Quora, Charlie Cheever, pe reteaua lui de socializare, vei vedea ca foarte multe dintre raspunsurile acestuia fac referire la jocul StarCraft2.

Sergey Brin, pasionat de fitness

Atunci cand co-fondatorul Google nu lucreaza la vreun proiect de anvergura, care ar putea schimba afacerile celui mai mare motor de cautare, il poti gasi cel mai probabil la o sala de fitness. Colegii sai de la Google spun ca Brin petrece foarte mult timp la antrenamente.

Aaron Levie, pasionat de magie

CEO companiei Box, Aaron Levie este pasionat de magie. Probabil, managerul a facut o magie si dupa ce a refuzat o oferta de 500 de milioane de dolari.

David Ebersman canta la chitara

Atunci cand nu pregateste formalitatile pentru Oferta Publica Initiala a Facebook, David Ebersman canta la chitara in formatia FeedBomb alcatuita din antreprenori IT.

Randi Zuckerberg, solista

Randi Zuckerberg, antreprenor si sora fondatorului Facebook este unul dintre membrii formatiei FeedBomb. Ea este prim-solista in cadrul formatiei de antreprenori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#manageri hobby, #antreprenori IT hobby, #pasiuni manageri IT , #Timpul liber