Luxury SPA la tine acasa. Inca un motiv sa renunti la salon

Sambata, 28 Septembrie 2013, ora 00:00
2497 citiri
Luxury SPA la tine acasa. Inca un motiv sa renunti la salon
Foto: extravaganzi.com

Tratamentele SPA sunt singurele care reusesc, intr-adevar, sa te relaxeze complet si sa te detaseze de tot stresul acumulat peste zi. Cum ar fi, insa, daca ai putea sa-ti faci orice fel de tratament, chiar la tine acasa?

Daca ai o camera pe care esti dispus sa o "sacrifici" si sa o transformi in propriul tau "Hammam", Business24 iti recomanda Aemotio SPA, un pat de masaj dotat cu dusuri "emotionale" si aromaterapie. Tot ce iti ramane este sa-ti alegi un specialist care sa aplice toate tehnicile se masaj si sa descoperiti impreuna potentialul acestui dispozitiv.

Construit de compania italiana Lemi Group, Aemotio Spa e potrivit fie ca vrei sa-ti faci tratamente traditionale pentru fata sau corp, masaje de relaxare, masaj anticelulitic, drenaj, slabire, impachetari, masti sau exfolieri. Insa lista nu se opreste aici.

Datorita tehnologiei cu care este dotata aceasta cabina poti sa te bucuri de "dusuri emotionale", aromaterapie, Thalassoterapie, terapie cu namol si chiar vibromasaj.

Astfel, Aemotio Spa este un dispozitiv multifunctional care imbina terapii milenare cu tehnologii de ultima ora, intr-un design inedit. Sistemul este disponibil in nonculorile alb sau negru, poate fi personalizat la cerere si costa 22.255 de euro.

#SPA acasa, #tratamente SPA acasa, #dispozitiv SPA acasa , #Timpul liber