Michael Bolton concerteaza in mai la Bucuresti

Joi, 28 Februarie 2013, ora 09:53
1657 citiri
Michael Bolton concerteaza in mai la Bucuresti

Cantaretul si compozitorul american Michael Bolton revine pentru a treia oara la Bucuresti, pe 16 mai, pentru un concert pe care il va sustine la Sala Palatului.

Cu o cariera ce se intinde pe mai bine de trei decenii, Michael Bolton este unul dintre cei mai apreciati muzicieni americani. Cu un timbru vocal unic si cu un stil muzical special, cantaretul a castigat rapid inimile a milioane de fani din toata lumea.

Michael Bolton a lansat de-a lungul timpului 18 albume de studio si 35 de single-uri, noua dintre acestea au ocupat prima pozitie in topul Billboard. A vandut peste 53 de milioane de albume la nivel mondial si se poate mandri cu doua premii Grammy si sase distinctii din partea American Music Awards.

Desi este cunoscut si admirat ca si cantaret, Bolton si-a dezvoltat si latura de compozitor, creand piese pentru nume importante ale muzicii mondiale, precum Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers.

Biletele pentru concertul Michael Bolton de la Sala Palatului sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro la preturi cuprinse intre 80 si 780 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bolton concert Romania, #Bolton concert 2013, #Michael Bolton concert Sala Palatului , #Timpul liber