Modelism pentru toate gusturile: Mergi la prima expozitie din Romania

Sambata, 17 Noiembrie 2012, ora 00:00
2583 citiri
Modelism pentru toate gusturile: Mergi la prima expozitie din Romania
Foto: aero-sports.in

Pasionat de modelism? Business24 iti recomanda sa faci o vizita la prima expozitie din Romania dedicata automodelismului, navomodelismului si aeromodelismului. Aici vei putea admira si achizitiona cateva exemplare demne de colectia ta.

La Expo Modelism 2012 vor fi prezente, intre 28 noimebrie si 2 decembrie, modele pentru toate buzunarele, dar cele mai valoroase vor fi cu siguranta modelele aero, sustin organizatorii.

Expozitia este si cu vanzare, desigur, iar preturile depind de clasa, de scara la care sunt realizate si materialul din care sunt create. "Pot fi din plastic sau pot fi din aluminiu sau carbon", explica acestia.

Iata cateva dintre modelele pe care le vei intalni la expozitie, dar pe care le poti comanda si online:

Automodelism - OffRoad

Foto: speedrc.ro

Modelul HPI Blitz este rezistent la apa si poate fi folosit in orice conditie, fiind Short Course-ul care are cei mai multi fani in intreaga lume.

Automodelism - OnRoad

Foto: speedrc.ro

Gama GT14 de la Carisma este un sasiu racel level cu tractiune-fata, al carui echipament electronic poate fi inlocuit in functie de dorintele tale. Masina accepta cristale standard la receptor si emitator, avand, de asemenea, foarte multe piese optionale disponibile.

Helimodelism - Clasa mica

Foto: speedrc.ro

Micro-elicopterul F307 are un sistem de transmisie-receptie prin infrarosu, cu 3.5 canale. Te poti "juca" cu el in interior si producatorii iti garanteaza distractie maxima.

Motomodelism - Clasa mica

Foto: speedrc.ro

Modelele Moto Gp au fost micsorate la scara 1/18, fiind de dimensiunea palmei tale. Incearca o mini-Yamaha YZR-M1 pe o pista Mini-Z, impreuna cu prietenii tai, sau chiar la birou, cand vrei sa te deconectezi.

Navomodelism - Clasa mica

Foto: speedrc.ro

Daca esti pasionat de nave, modelul Kyosho SunStorm iti permite sa savurezi la maxim puterea ambarcatiunilor, fara sa fii nevoit sa iesi in larg. Aceasta barca este echipata pentru performanta, fiind extrem de stabila in orice tip de viraje.

Tancomodelism

Foto: speedrc.ro

Acest tanc este o replica la scara 1:16 a celebrului tanc german LEOPARD1, lansat in 1965.

Aeromodelism

Foto: speedrc.ro

Avionul Minium Citabria cantareste doar 22 de grame, iar aripile sale au o anvergura de doar 420 de milimetri, fiin proiectat pentru zbor lent. Cu toate acestea, el te va surprinde cu miscari vioaie, daca stii cum sa il controlezi.

"Modelismul este un sport international, avem competitii nationale sustinute de Federatia Romana de Automodelism", spun organizatorii evenimentului. In cadrul Expozitiei se va tine chiar si o etapa din capionatul de Mini-Z la care vei putea participa si tu. Te tenteaza?

#expozitie aeromodelism, #expozitie navomodelism, #expozitie motomodelism, #expozitie tancmodelism, #expozitie modelism , #Timpul liber