Momentul tau de relaxare la SPA: Lasa-te purtat spre insulele tropicale

Sambata, 09 Iunie 2012, ora 00:00
2333 citiri
Momentul tau de relaxare la SPA: Lasa-te purtat spre insulele tropicale

Relaxarea este cuvantul de ordine in fiecare weekend, iar pentru saptamana aceasta iti propunem o calatorie a simturilor catre insulele tropicale. O combinatie aromata de exfoliere, masaj si ciocolata sigur va reusi sa te faca sa te simti mai bine dupa o saptamana aglomerata.

Timp de 75 de minute vei fi "supus" unui rasfat aparte: sedinta incepe cu o exfoliere corporala cu un scrub cu fructul pasiunii si fructe Amzoniene cu efect energizant si de catifelare a pielii.

Urmeaza un masaj care iti va destinde fiecare muschi din corp cu un ulei complet organic "Pure Monoi de Tahiti Oil". Aromele tropicale si consistenta acestui ulei vor hidrata in profunzime pielea, care va avea un aspect luminos si tanar.

Sesiunea se inchieie cu ciocolata si cu sampanie, intrucat un astfel de tratament nu ti se adreseaza doar tie, ci si persoanei dragi, pentru care de cele mai multe ori ai prea putin timp liber.

Daca ti-am starnit curiozitatea, trebuie sa stii ca poti avea acest tratament regesc doar la EdenSpa in Bucuresti, costa 375 de lei si poarta numele de "Journey to Tropical Islands for Two".

#relaxare spa, #pachete SPA, #relaxare weekend , #Timpul liber