Nu-ti place sa cureti gratarul dupa masa? Acum ai un robot ce poate face asta

Sambata, 12 Aprilie 2014, ora 00:00
1797 citiri
Nu-ti place sa cureti gratarul dupa masa? Acum ai un robot ce poate face asta

Un robot care sa curete singur gratarul timp de o jumatate de ora este ideal pentru curtea ta, daca iti face placere sa te relaxezi cu pretenii in jurul focului si nu vrei sa mai pierzi timp curatand gratarul.

Business24 iti recomanda robotul numit, simplu, The Grill Cleaning Robot (robotul de curatat gratarul - n.red) propus de Hammacher Schlemmer.

The Grill Cleaning Robot este un dispozitiv care curata singur barele gratarului, fiind dotat cu trei motoare electrice si trei perii cilindrice care "propulseaza" robotul peste gratar si indeparteaza resturile arse automat.

Firele periilor sunt atat de fine incat nu vor zgaria niciun tip de gratar, nici macar pe cel din otel inoxidabil. In plus, periile pot fi indepartate si spalate in masina de spalat.

Poti seta robotul sa curete timp de 10, 20 sau 30 de minute, pentru ca bateriile sale reincarcabile asigura o durata de viata de pana la patru ore pana la urmatoarea incarcare.

Nu in ultimul rand, aparatul este proiectat pentru a curata gratare incinse pana la 120 de grade, insa din momentul in care temperatura ii depaseste limita, vei fi anuntat de alarma incorporata.

Cu toate acestea, chiar daca il comanzi astazi, nu ai cum sa il ai acasa pana de 1 mai. Cel mai probabil livrarea se va face incepand cu 22 mai, intrucat cererea a crescut considerabil in aceasta perioada, te avertizeaza producatorii.

#robot curatat gratar, #Grill CLeaning Robot, #gadget gratar , #Timpul liber