Omul de afaceri Mohammad Murad vrea sa lanseze o televiziune de business si lifestyle

Marti, 28 Ianuarie 2014, ora 09:51
1665 citiri
Omul de afaceri Mohammad Murad vrea sa lanseze o televiziune de business si lifestyle
Sursa foto: Ziua Constanta

Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din Romania, vrea sa lanseze o televiziune de business si lifestyle, cu denumirea TV Life, o solicitare in acest sens urmand sa fie analizata in sedinta de marti a Consiliului National al Audiovizualului (CNA).

Societatea M&M Channel SRL din Bucuresti a solicitat CNA acordarea unei licente pentru televiziunea TV Life.

TV Life va avea "un profil tematic, de business si business lifestyle"

Surse din media au declarat, pentru agentia Mediafax, ca televiziunea TV Life va avea "un profil tematic, de business si business lifestyle".

Solicitarea M&M Channel SRL de acordare a licentei pentru televiziunea TV Life va fi analizata marti, aparand pe ordinea de zi oficiala a sedintei CNA.

Daca va primi acordul CNA, televiziunea TV Life ar urma sa emita atat pe satelit, cat si prin retele de comunicatii electronice.

Societatea M&M Channel SRL a fost inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului pe 8 mai 2013 si are sediul in Bucuresti.

Asociatii M&M Channel sunt Triumf Construct si Mihaela-Anca Basarab

Asociatii societatii M&M Channel SRL sunt Triumf Construct SA (90%) si Mihaela-Anca Basarab (10%). Mihaela-Anca Basarab este si administrator al societatii M&M Channel SRL, potrivit informatiilor de la Oficiul National al Registrului Comertului.

Actionarii Triumf Construct SA sunt Mohammad Murad (99,987%) si Elena Paun (0,013%). Elena Paun este si administrator si presedintele consiliului de administratie al societatii Triumf Construct SA.

Mohammad Murad este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din Romania, avand mai multe hoteluri in Bucuresti si la mare. Pe langa lantul hotelier Phoenicia, Mohammad Murad mai detine lantul de restaurante Spring Time si fabrica de conserve Mandy si are investitii in domeniul imobiliar.

Totodata, omul de afaceri Mohammad Murad are un parteneriat in domeniul audiovizualului cu televiziunea de business The Money Channel, a carei licenta audiovizuala este detinuta de societatea Realitatea Media SA.

In 30 aprilie 2013, Consiliul National al Audiovizualului a aprobat noua grila a The Money Channel si functionarea televiziunii din noile sale studiouri din Bucuresti. Imobilul in care au fost amenajate noile studiouri ale The Money Channel este detinut de omul de afaceri Mohammad Murad, cel care finanteaza televiziunea in noua formula, dupa cum au declarat la momentul respectiv, pentru MEDIAFAX, surse din Realitatea Media.

#murad televiziune, #Murad CNA, #lifestyle televiziune , #Timpul liber