Palatul CFR se alatura campaniei Ora Pamantului

Sambata, 31 Martie 2012, ora 17:25
1295 citiri
Palatul CFR se alatura campaniei Ora Pamantului

MTI se alatura campaniei Ora Pamantului, astfel ca sambata, in intervalul orar 20.30-21.30, vor fi stinse luminile care nu impiedica functionarea Palatului CFR si vor fi deconectate echipamentele electronice care nu sunt esentiale desfasurarii activitatii.

"Sambata, 31 martie 2012, in intervalul orar 20.30-21.30, vor fi stinse luminile exterioare si interioare care nu impiedica functionarea Palatului CFR si vor fi deconectate echipamentele electronice care nu sunt esentiale desfasurarii activitatii curente sau protectiei cladirii", se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI).

Evenimentul "Ora Pamantului" a fost organizat pentru prima oara pe 31 martie 2006, in Sydney, Australia. "Ora Pamantului" este cel mai mare eveniment international care atrage atentia asupra uneia dintre cele mai mari probleme actuale, incalzirea globala.

In 2011, 5000 de orase din 135 de tari s-au implicat in aceasta campanie. Constructii emblematice, precum Golden Gate Bridge din San Francisco, Colosseum-ul din Roma, Turnul Eiffel, Sfinxul si Piramidele din Giza, au marcat acest eveniment prin stingerea luminilor pentru o ora.

#palatul cfr, #ministerul Transporturilor palatul CFR, #ora Pamantului palatul CFR , #Timpul liber