Pe ultima suta de metri: Ce faci de Valentine's Day

Marti, 14 Februarie 2012, ora 13:04
1521 citiri
Pe ultima suta de metri: Ce faci de Valentine's Day

E deja Valentine's Day, dar nu nicio idee despre cum iti vei petrece aceasta zi. Business24 a cautat cele mai importante evenimente din Bucuresti, concerte, piese de teatru sau filme.

Concerte de Valentine's Day

Directia 5 concerteaza la Sala Palatului incepand cu ora 19.30. Invitatii speciali ai formatiei sunt Monica Anghel, Paula Seling, Giulia, Anda Adam si acordeonistul Marian Mexicanul. Cel mai ieftin bilet este 50 de lei, iar cel mai scump, 150 de lei, putand fi achizitionate in reteaua Eventim.

La Jukebox Venue concerteaza trupa Taxi incepand cu ora 20.00. Biletele disponibile in Reteaua Eventim, librariile Humanitas si Carturesti si la Jukebox Venue costa 40 de lei.

Mojo le pregateste celor care vor sa sarbatoreasca Valentine's Day o seara cu folk si romantism asigurata de Ovidiu Mihailescu si Dan Caramihai. Vor fi si glume si poezie recitate de Adrian Fetecau, va fi si o lansare de carte asigurata de Catia Maxim si Clara Margineanu.

In Music Club ti s-a pregatit un concert Publika, pretul biletului fiind de 15 lei. Petrecerea incepe de la ora 21.

Silver Church Club te asteapta cu un concert Valentine's Extravaganza cu hituri ale formatiei Snap! precum: Rhythm is a dancer, The Power, Ooops up. Concertul incepe la ora 22, iar pretul unui bilet este de 49 de lei.

Marius Mihalache alaturi de invitatele sale: Irina Sarbu, Maria Radu, Cristina Darha, Letitia Vladescu, Claudia Ghitulescu te invita la Sarpele Roz incepand cu ora 21. Pretul biletului este de 25 de lei.

Club A gazduieste turneul Anti - Valentine's Day, unde va canta formatia Tapinarii. Pretul biletului este de 10 lei.

Filme

Juramantul (Hollywood Multiplex, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Movieplex Cinema, The Light Cinema)

Sa fie razboi (Hollywood Multiplex, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Movieplex Cinema, Glendale Studio)

Iubire persana (Institutul Francez - Elvira Popesco, Cinema City Cotroceni)

Piese de teatru

La centrul Cultural Nicolae Balcescu poti vedea piesa de teatru "Sylvia", in regia lui Alexandru Jitea. Piesa, o comedie romantica prezinta incurcatorile dintr-un un triunghi amoros.Pretul unui bilet este de 15 lei. Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul Centrului Cultural Nicolae Balcescu.

"Nebuna din Chaillot" este pus pe scena de catre actorii teatrului Metropolis. Incepand cu ora 19, Meda Victor, Dana Dogaru sau Irina Petrescu va invita la teatru. Pretul biletului este de 32.40 lei.

De la ora 20, tot la Teatrul Metropolis va avea loc o reprezentatie speciala a spectacolului "Pasiune la Rin Grand Hotel". Spectacolul, o adaptare dupa "Crima la Howard Johnson", este o comedie savuroasa, regizata de Emanuel Parvu. Biletul costa 32.40 lei si pot fi achizitionate site-ul Teatrului Metropolis.

#teatru valentines day, #concerte valentines day, #spectacole valentines day , #Timpul liber