Pierzi avionul? Urca-te pe bagaj si ia-o la goana!

Sambata, 30 Mai 2015, ora 00:00
2954 citiri
Pierzi avionul? Urca-te pe bagaj si ia-o la goana!
Foto: Suitsupply

Vacanta ta poate incepe inca de pe peronul garii sau din terminalul aeroportului gratie unui nou model de bagaj de calatorie lansat de producatorul de valize Suitsupply.

Race Case este noul bagaj de calatorie care poate da tonul distractiei inca inainte de inceperea voiajului catre destinatia de vacanta, anunta Business Insider.

Caracteristica inedita a valizei Race Case este ca aceasta se poate transforma automat intr-o trotineta, pe care sa gonesti catre peron sau pe holurile unui aeroport atunci cand esti grabit.

Bineinteles, poti folosi inedita trotineta si pentru purul amuzament.

"Race Case" costa 499 de euro si arata la fel de elegant ca un troler de firma.

Comenzile pot fi date direct pe site-ul companiei Suit Supply.

Manerul de transport este imbracat in piele fina, iar carcasa dura din spate ascunde platforma cu roti a unei trotinete cu care poti goni prin oras, parcare sau pe holurile unei gari.

Inclusiv la interior bagajul de calatorie se dovedeste extrem de bine compartimentat. O multime de buzunare permit depozitarea unor accesorii marunte, pe care le gasesti in bagajul oricarui excursionist.

Spatiile pentru depozitarea hainelor si altor obiectele utile mai mari se dovedesc incapatoare si bine izolate fata de restul compartimentelor.

Deocamdata Suitsupply accepta doar precomenzi pentru originalul troler de calatorie, livrarile urmand sa fie efectuate intr-o zi in regim de urgenta si in termen de 3 zile in regim obisnuit.

Producatorul da asigurari ca directorii firmei au folosit prototipurile timp de un an in voiaje si nu au avut probleme cu ele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bagaj calatorie, #valiza trotineta Suitsupply, #bagaj vacanta original , #Timpul liber