Mergeti la munte cu trenul? Va puteti lua si schiurile cu voi, gratuit, la clasa a doua

Vineri, 17 Ianuarie 2020, ora 16:42
2673 citiri
Mergeti la munte cu trenul? Va puteti lua si schiurile cu voi, gratuit, la clasa a doua
Foto: Pixabay

Pasagerii trenurilor CFR Calatori isi pot transporta schiurile sau snowboardurile gratuit in vagoanele de clasa a doua, ca bagaj de mana, in limita spatiului disponibil bagajelor de mana si cu conditia ca acestea sa nu ii incomodeze pe ceilalti pasageri, informeaza vineri CFR Calatori, intr-un comunicat.

Pe de alta parte, compania recomanda celor care merg cu trenul la final de saptamana in statiunile montane sa achizitioneze "Biletul de weekend", pentru a obtine reduceri de la 15% pana la 35% pe orice ruta tur-retur, cu orice tip de tren, la clasa 1 sau la clasa a 2-a (vagon clasa sau cuseta), in functie de numarul weekend-urilor alese dintr-o luna (2, 3 sau 4), conditia fiind ca ruta sa fie aceeasi.

Astfel, folosind "Biletul de weekend", un bilet Bucuresti - Brasov poate ajunge la 32,95 de lei, in loc de 48,60 lei - pretul standard la tren Interregio. De asemenea, un "Bilet de weekend" poate ajunge la pretul de 12,90 de lei pentru traseul Bucuresti - Predeal, in loc de 19,30 lei - tariful standard la tren Regio Expres.

Achizitionarea "Biletului de weekend" se poate face numai de la casele de bilete cu emitere in sistem Xsell din gari si agentii de voiaj CFR. A

#schi tren clasa a doua, #schiuri tren, #CFR transport schi , #Timpul liber