Pregateste bunatatile de Craciun mai usor ca niciodata!

Sambata, 15 Decembrie 2012, ora 00:00
2780 citiri
Pregateste bunatatile de Craciun mai usor ca niciodata!

Pregateste chiar tu specialitatile de Craciun, anul acesta, fara eforturi prea mari. Ai nevoie doar de un aparat ultraperformant, ce te ajuta sa faci cozonaci, paste, supe, sucuri si chiar creme ganache, desert zabaione, emulsii sau pate-uri.

Business24 iti recomanda Thermomix TM 31, un aparat mic si compact, lansat saptamana aceasta in Romania. Mai mult, procesorul de alimente indeplineste 12 functii: mixer, masina de tocat, moara, steamer, malaxor, cantar, timer, masina de gatit, shaker, zdrobitor de gheata, blender si rasnita, spun reprezentantii companiei.

"Thermomix este un gadget extraordinar, care economiseste utilizatorului timp si efort", spune Heston Blumenthal, bucatar britanic cu trei stele Michelin, unul din singurii patru bucatari britanici care au trei stele Michelin. Acesta a declarat ca Thermomix este unul din cele sase ustensile esentiale pentru o bucatarie, pe care il foloseste in restaurantele sale.

Are doua restaurante in Marea Britanie: Fat Duck si Dinner by Heston Blumenthal, ambele aflate in Top 20 restaurante din Marea Britanie in Ghidul Good Food (Fat Duck detine primul loc, iar Dinner by Heston Blumenthal pe 19). Totodata, Fat Duck a fost de mai multe ori clasat drept cel mai bun restaurant din lume, in diverse topuri.

"Un dispozitiv esential pentru orice bucatarie care se respecta, Thermomix TM31 depaseste orice alt procesor de bucatarie existent pe piata", spune si David Everitt-Matthias, chef si proprietar al restaurantului Le Champignon Sauvage din Marea Britanie, detinator a doua stele Michelin.

Desi robotul vine impreuna cu o carte de bucate, ce contine 200 de retete in limba romana care indica inclusiv timpul necesar pentru a gati fiecare preparat in acest aparat, poti descarca si o aplicatie speciala, cu numeroase retete create exclusiv pentru Thermomix. Cu toate acestea, poti descarca Thermomix App doar daca ai iPhone, iPad sau iPod, spun oficialii companiei.

In Europa Thermomix costa peste 1.000 de euro, insa daca te-ai convins ca vrei si tu un astfel de robot de bucatarie tot ce trebuie sa faci este sa ii contactezi pe consultantii companiei, care iti vor oferi atat o demonstratie, cat si un pret sau detalii privind achizitia ta.

"Livrarea se face in 24 de ore oriunde in tara", sustin acestia.

#gadget mancare sarbatori, #robot bucatarie performant, #retete bunatati Craciun , #Timpul liber